Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az amerikai bulldog fel tudná...

Az amerikai bulldog fel tudná venni a harcot az amerikai staffordshire terrierrel vagy a pitbull terrierrel?

Figyelt kérdés
ez h*lyén hangzik igaz XD, de hát kiváncsi vok rá
2009. nov. 22. 17:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

oks, na végre egy értelmes válasz, és legalább nem azzal törődik hogy minek kérdem

A komment megírásának időpontja: ma 19:31

Az hogy miért kérdezted az nyilvánvaló... Mert egy gyökér kis zabigyerek vagy!!!!

Am meg egy stafford is simán lecsicskítaná a kutyádat, nemhogy egy pit!!!

2009. nov. 22. 21:02
 12/16 anonim ***** válasza:
ja amikor arról van szó, h az amstaff harci kutya, akkor mindenki jön, h dehogyis, egy kedves aranyos kiskutyus. most meg kb ugyanazok írják be, h "lecsicskítaná" a mittoménmilyen kutyát, meg ilyenek...
2009. nov. 23. 08:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Tudod van különbség egy kutya általános testi erőnléte és fizikai tulajdonságai valamint a között hogy a fajtája típusát jól vagy rosszul határozz-ák-e meg. A harci kutya jelző hibás, ugyan úgy bele lehet kötni, mint a faj- és fajtatiszta dologba, egyébként teljesen jogosan. Más a "népnyelv" és más a valóság.
2009. nov. 23. 08:33
 14/16 Luciferus ***** válasza:
Anno a 90-es években amikor még nem volt tiltott a kutyaviadal,sok mindennel megpróbálták a piteket megverettni!Nem sikerült! Én salyát szememmel láttam 26.5kgs pitet 47 kgs am bulldoggal szembe és a bulldogot ölbe vitték haza de 24kgs pit vs. cirka 60kgs középázsiai partiba sem a pit vesztett. De ez már régen volt lehet már jobbak az ambullok. ;-)
2011. jan. 31. 21:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Rettentő sokat számít a kutya nevelése. Más kutyákkal való viselkedése, és persze az is, hogy verekedett-e már életében, és hogyan verekszik. KUTYAVIADAL ELLENES VAGYOK, csak válaszolok a kérdésre. A mai staffik már érdekes módon nagyobbak a piteknél... www.kutyatar.hu -n szétnéztek a standardok között, a Staffinak kevesebb súlyt, kisebb marmagasságot írnak. Ennek ellenére manapság minden staffi hatalmas, magas, súlyos. Nagyobbak mint a pitek. Eredetileg ez nem így volt, és sajnálom, hogy ez lett belőle. Személy szerint nekem 2 pitem van. Egyik 1,5 éves, másik 9 hónapos. A nagy 56 cm, nyáron 38 kg volt. Jelenleg 25 kg, de etetem mielőtt belekötnétek. Télen nem mozog annyit, így nem is eszik olyan sokat. A kicsi 18 kg körül van, alacsonyabb mint a kan egy 10 centivel.

HA úgy van nevelve egy pit, mint régen a viadorkutyák, akkor bármit szétszed.

2011. márc. 6. 18:43
 16/16 CsakRoni válasza:

szerintem esélyt nem adna a pitbull a buldognak.

4000 kg a harapása meg nagyon gyors még1 ilyen erős kutya nincsen

tanuld meg 2 fajta kutya létezik a pitbull meg amelyik az akar lenni.:)

2011. szept. 4. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!