1 éves "félős" kiskutyát szeretnék örökbefogadni. Tapasztalatok? (többi lent)
[link] itt a kép róla.és ezeket írják: "kicsit félős, visszahúzódó kutya, akinek idő kell, amíg feloldódik.
a pórázt nem ismeri, mindenre az új gazdinak kell megtanítania őt..."
-a képről mi jön le nektek?
-mennyi időbe telhet egy 1 éves kutyát megszelidíteni,pórázra szoktatni?
-csak 1 embernek szabad ilyenkor egyszerre foglalkozni vele?(2 tesóm van)
nagyon szeretném a kutyust de még ilyennel sosem volt dolgom..mindenesetre úgy érzem ez egy feladat az élettől hogy rábukkantam,és beleszerettem,és mindent megtennék neki,csak kicsit félek,bármennyi kutyás műsort is néztem eddig,most hogy itt van a lehetőség nem bízok annyira magamban,segítsetek,mit tegyek..
16/L
mindenkinek nagyon köszönöm a segítőkész válaszokat!!(kivéve az elsőt) .egyenlőre nem akarják odaadni merthogy "kiskorúnak nem áll módukban kutyát ajándékozni."(16 vagyok,és eddig ilyenről nem hallottam..vagyis, nyilván nem az én nevemre lett volna örökbefogadva,anyám,apám van..de majd anyukám ír nekik:)
papillon keverék egyébként,az egészségéről semmit nem írtak, de nem akarok róla lemondani, akkor sem,ha problémás:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!