Kangalról vélemény, tapasztalatok?
ezt hol látod odaírva,hogy fogalmunk sincs róla?
Egyszerűen szeretnék több tapasztalatot gyűjteni ,nyilván nem találomra,kabaréból veszem a kutyát.
Istenem ..
még mindig nem értem,hogy hol az összefüggés,hogy kiirok egy ilyen kérdést,meg ,hogy van-e tapasztalatom.
Egyszerűen több információt szeretnék róla tudni.AZt is leírtam,hogy jövőre vennénk meg.Szerinetd a magyarországi tenyészetet nem néztem át, velük nem beszéltem?
miért kell ezt is leírnom,hogy ne kötekedj??
VICC
A magyarországi miért nem jó egyébként?
1 tenyésztőről hallottam csak,de ő nem ad szinte senkinek kutyát,csak vmi iszonyat "megfelelő" embernek,ami kb. nincs is :D
A novemberi kutyaújságban teljes cikksorozat szól erről, tenyésztőkről, hozzáértő emberekről, stb.
Szerezd be az újságosnál még kapható!
A magyarországi tenyésztőknél rossz a vérvonal? Soványak?
Hát ne haragudj,de te nem vagy normális. Én is egy felelősségteljes megbízható tenyésztőről tudok itt M.o-n:
Tarnóci Zoltán, Dzselal Ad-din kennel.
Neki original Török import kutyái vannak sivasból.
Azt a vonalat viszi tovább.
Egyébként kétlem, hogy te Törökországból bármilyen kutyát el tudnál valaha is hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!