Mozgólépcsőhöz szoktatásban tapasztalatok? Jól nevelt kutya, de retteg tőle.
Köszönöm a válaszokat, alkalmazni fogom amiket tanácsoltatok! A pozitív élménnyel kellett volna zárni a szitut-dolog nekem is eszembe jutott, de sajnos csak itthon, mert azért én is rendesen megijedtem mikor kibújt a hámból, már semmi másra nem gondoltam csak hogy érjünk haza. (Dél óta voltunk úton, de nem volt ezen kívül a legkisebb probléma sem.)
Utolsó! Bármennyire meglepő, de 50 kg vagyok, a kutyám 35 és nem tudom megemelni, mert ott halok meg. :D Mindig a használaton kívülin vagyunk, ma viszont mindhárom működött, az ellenőrök meg fönt vannak, kinek szóljak vagy mit csináljak ilyenkor? Mást nem tudok, mint valahogy feljutni vele.
Nem a kutya okoz balesetet, hanem vele történik baj.
Egyébként ahol csak lehet, az álló lépcsőt vegyétek igénybe, ki is van írva, hogy kutyával ezeket kell használni.
Vagy amit már írtak, hogy arra a pár másodpercre vedd föl, amíg föl-, és lelépsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!