Párom kiskutyát szeretne. Hogyan győzzem meg, hogy "fölösleges"?
Külföldön dolgozik, 6 hetet van kint, 5-10 napot itthon.
Staffordshire terriert akar. Én nem vagyok falkavezér típus, és én leszek többet a kutyával, tehát szót kéne fogadnia nekem(is).
A póráz és szájkosár gondolatától irtózik, én viszont ragaszkodom, mert anélkül egy métert nem vinném a kutyát. (Jobb a békesség a többi kutyással és a kisgyerekesekkel)
Javasoltam az ivartalanítást, ő nem támogatja.
Semmiben nem tudunk megegyezni a kutyával kapcsolatban, én így NEM szeretném ha kutyánk lenne. :(
1,5 szobás albérletben lakunk.
Azt mondta Karácsonyra ott lesz a fa alatt a kutya. Ő viszont januárba már rögtön megy is ki dolgozni.
Szóval érdekes dolgok lesznek ha nem blöfföl :(
Ha nagyon-nagyon imádnám a párom, akkor azt hiszem azért beengedném kutyástól. De körülbelül ennyi is. Hihetetlen pofátlanság amit csinál. Vigye a saját nemlétető szobájába, és gondoskodjon róla. Ha otthagyja neked mikor egyedül vagy, akkor annyit tegyél meg a kutya kedvéért, hogy még aznap elviszed egy menhelyre. Mond is meg neki előre.
Úgy néz ki ez az egész mintha a legaljasabb módon akarna téged elüldözni, mert nincs bátorsága megmondani, hogy nem kellesz. Így vagy úgy, nem normális.
Ha jol ertettem, meg nincs gyerek, csak akar lehetne is.
Ebben az esetben, vagy te, vagy a kutya.
Ha van, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!