Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sokan tartanak Magyarországon...

Sokan tartanak Magyarországon Huskey-t, Rottweiler-t?

Figyelt kérdés
Az emberek félnek ettől a két kutyafajtától? A Rottweilernek milyen betegségei lehetnek? Csípőficam? Mit jelent az a szocializáció?
2013. dec. 3. 18:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

hát, szerintem a világon egy ember sem tart huskey-t

:D

Amúgy nem tudom, hogy huskyt rajtam kívül hányan tartanak, én ismerek egy jó párat, de országos szintem az én 10-15 ismerősöm elenyésző.

Rotit szerintem többen tartanak.

2013. dec. 3. 18:54
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Eddig nem is tudtam, hogy van olyan fajta, hogy huskey... ._.

Én csak husky-t ismertem.

2013. dec. 3. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
Ja mindenki azzal jár, nem tudtad?
2013. dec. 3. 19:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Mit jelent az a szocializáció?????
2013. dec. 3. 19:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a két legnépszerűbb kutya.nekünk két rotink van annyit el tudok mondani hogynincs olyan rotibetegség hogy csipőficam!!!!!Diszplázia az amire gondolsz és elég jellemző a fajtára.
2013. dec. 3. 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
az egyén beilleszkedése a társadalomba... A szocializáció néven ismert folyamatot az interaktív készségek alkotják, amelyek segítségével megtanul kommunikálni saját fajával és más fajokkal is, illetve megtanulja, hogy hogyan viselkedjen nyugodtan különböző helyzetekben és más környezetben. Az érett kutya személyiségét és viselkedését erősen befolyásolja az, ahogyan élete első évében viszonyul az alomtestvéreihez, anyjához, az emberekhez, továbbá hogy hogyan reagál különböző külső ingerekre. A tenyésztő csupán egy részét felügyeli ennek az időszaknak, a többi már a gazdi felelőssége.
2013. dec. 3. 19:10
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Nekem pont ez a kettő van, bár a roti csak ideiglenesben. Azt javaslom (nem sértésből), aki nem tudja, mi az a szocializáció, egyiket se vegyen, mert egyik sem könnyű kutya.
2013. dec. 3. 19:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy mi az a szocializáció mert nekem is van egy menhelyről való keverék kutyám csak hogy azért mégis tisztába legyek vele! Az lehet h a kutyám testén vannak feketés foltok, de a fehér szőrétől nem nagyon látszódnak. A mancsa a szájpadlása meg az ínye is foltos! ( rózsaszín alapon feketés foltok) Az anyja Kaukázusi juhászkutya de az apja: ?Lehet hogy az apja Dalmata??
2013. dec. 3. 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:
mutass képet!
2013. dec. 3. 20:04
 10/11 anonim ***** válasza:
86%

Én azt mondom túl sokan tartanak már husky-t meg rotit,akiknek nagyon nem kéne.De ez igaz a pitekre,staffokra,"kemény" kutyákra is.

Sőt,önmagában kutyát is túl sok ember tart,akinek szobanövényt se adnék.

A roti viszonylag egészséges fajta,ha jó helyről veszi az ember.Ha olcsó kutya kell (0-60 ezer) akkor azzal jön mindenféle betegség is.

Egy normál roti 70-80 ezertől felfelé megy,és törzskönyvvel,egészségügyi garanciával adják,8 hetes kor után,2x oltva,féreghajtva,chippelve.

Minden más ajánlat kamu.

Amúgy hajlamosak a diszpláziára és a szívbajokra,nem megfelelő körülmények között tartva,illetve ha nem tenyésztőtől vásárol az ember.

2013. dec. 3. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!