Szerintem még van eladó kölyök nála, mert néhány hónapja mondta.
2013. nov. 28. 17:38
5/10 anonim válasza:
szia!
Ha nem fontos, hogy drága, külföldi kutya legyen, csak a kinézete és a hajtóképessége számít, akkor ajánlom a magyar sinkát. A barna pont úgy néz ki, mint a barna kelpie.
Nálunk ha jól tudom, csak Árkosi tenyészt ilyeneket, és baromi ritka (gondolom, tudod), munkás fajta. Érdemes nála megkérdezni, és úgy tudom, hogy van még nála eladó.
Aki meg írta a sinkát, hát, az sem mondott túl jót, mert annak a pásztoroknál van a helye. Rettentő munkás, nem való mindenkinek.
2013. nov. 29. 08:35
8/10 anonim válasza:
miért, a kelpie nem munkás? Az is ugyan olyan terelő kutya, mint a sinka....
2013. nov. 29. 18:25
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon szép a sinka is de én nagy kelpie rajongó vagyok. Évekkel ezelőtt volt kelpienk. Ausztriából hozta egy ismerősünk. Csak sajnos 5 évvel ezelőtt megmérgezték.
2013. dec. 3. 14:03
10/10 anonim válasza:
Nekem van kelpiem és a húgomnak is, szóval 2 ilyen ebzet van a családban. Mindkettő itthonról, mindkettő dp-s, az enyém nem kicsit ideggyenge, de a közelben vannak elég jó kelpie kennelek, ha gondolod tudok ajánlani egy-kettőt. De!! ezek a kutyák nem valók szimpla családi- vagy hobbikutyáknak, mindent, de szó szerint mindent terelnek, le nem lehet őket lőni, mindig akarnak valamit csinálni. Rendkívül intelligensek, nagyon érzékenyek, figyelni kell a megfelelő szocializációra még pici korban. Azokon a képeken, amiket linkeltél show vonalú kutyák vannak, közöttük viszont már léteznek olyan egyedek, akik teljesen munkaképtelenek... Mindent összevetve nagyon kis cuki a gazdihoz bújva alszok és egész nap a fenekében vagyok kutyák, de rengeteget kell velük foglalkozni, hogy a lakásban nyugton legyenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!