2 éves menhelyi keverék került hozzám pár hónapja, eddig nem mertem elengedni mert kicsit domináns, de flexin már nem feszül, hallgat rám. Akkor el is engedhetem?
Köszönöm a válaszokat, akkor egyelőre marad a pórázon! Vettem már 10 méteres kötelet, de azt is érzi szerintem, legalábbis én úgy látom. Sokszor engedem el haverkutyákkal, akkor visszajön de mindig velük, nem tudom rám hallgat vagy őket követi. A flexin is sokat gyakorolunk, de szerintem sokszor azért jön vissza, mert várja a jutalmat, amúgy nem érdekli mit beszélek. Ingerszegény környezetben remekül hallgat rám, amúgy nem vagyok biztos benne, de nemsokára megyünk suliba is!
A kötődési tréning milyen? Bocsi hogy ennyit kérdezek, de eddig menhelyi kutyám nem volt, csak olyan akit én nevelek és így egész más a dolog.
Biztonságos helyen elengedném, nagy szabad területen, nem akkor mikor a legtöbben vannak.
Kísérletezni kell, akkor derül ki, mi a helyzet.
A kötődési tréningről ebben a kérdésben olvashatsz bővebben: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2697298-kotod..
Vagy az interneten rákeresel és mindent elolvasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!