Hanyadik hétben lehet a kutyám?
A szaporított kutyák nagy százalékában fordulnak elő fenti betegségek.Ha tetszik,h nem,ez tény.
Nem véletlenül mondják,hogy ne vegyen senki magadfajta szaporítótól kutyát.Egészségügyi szűrésen átesett szülőktől jön a 0,1%-os adat,nem össze-vissza szaporított szerencstlenektől.
És mint fentebb mondtam,egyre több bolognese és hasonló divatkutya kerül bajba,és utána jó esetben állatvédőkhöz.
Minden fajtánál egyre jobban telve vannak mentenivalóval a fajtamentők.
Valószínűleg ezt te nem is tudhatod,mivel mélyen nem érdekel téged a kutyák sorsa.
Nem szeretnélek elkeseríteni, de pl a herpesz nagyon terjed a szaporított kutyák között, a tavalyi felmérés szerint kb 70 %-k fertőzött. És a herpesszel fertőzött kutyák felénél a kölykök elhullásához vezet.
Nézd csak vissza itt a kérdéseket, csak az elmúlt hónapban is volt vagy 10, aki azt írta, hogy születés után pár napon belül sorban pusztultak el a kicsik.
A kölykök pedig nem lesznek törzskönyvesek, tehát hivatalosan nem fajtatiszták.
A 15.00-ás vagyok(olyan hülyeség így,kérelmezni kéne az oldal üzemeltetőitől,hogy nicknevet haszálhassunk,így meg tudnánk egymást szóltni normálisan).
Értek hozzá,amiatt az apróság miatt,mert állattenyésztő a szakmám,sok évig tanultam genetikát és hasonlókat+küllembírói végzettségem van az összes bull típusú terrierre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!