Rottweiler gazdák, mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Van kutyám, de régen is volt már több is (ha lehet hagyjuk ki azt a részt, hogy nem kezdőnek való, meg egy gazdás stb). Egyszer szeretnék egy rottweilert, csak érdekel, hogy a gazdik milyen véleménnyel vannak, kinek mi volt a fő szempont a nevelésnél, milyennek tartjátok a kutyátokat. Igazából bármilyen tapasztalatot szívesen olvasok.2013. nov. 30. 16:36
11/11 anonim válasza:
Szia,nekünk nagyon fontos volt ,hogy jól legyen szocializálva a kutya.Sokan mondták,hogy ne engedjem,hogy amíg kicsi idegenek simogassák....én hagytam. :) Jelenleg 4 éves,nagyon okos,mindenhová eltudok menni vele...buszon,vonaton,metron,villamoson halál nyugodt...tömegben úgy sétál mit egy angyalka...de ettől függetlenül ha helyzet van megvéd...volt rá példa,nem is egy.volt olyan is,hogy kislány hátulról "támadt" a kutyára ,öleléssel és puszival...a kaki megállt megállt bennem,mert nem láttam,hogy jön a kislány,de szerencsére egy cuppanósat kapott miután a kutya is magához tét a döbbenetöl :)Nekem lány kutyusom van,mindig is lány volt...érzékenyebb a lelkük mint a fiú kutyusoknak szerintem :) könnyebb kezelni őket talán egy kicsit.A lényeg,hogy lény mindig határozott vele,ami nem egyenlő azzal,hogy aggereszív :) ha valamit mondasz az úgy legyen,nincs mese,meg elolvadok tekintet... :) hízelegni azt nagyon tudnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!