Melyik a legoptimálisabb fajta az alábbi helyzetben?
Egy jó ismerősöm szerene kutyát venni, de sajnos kis lakásban laknak ezért nem veheti meg az általa áhított labrador ebet. Van egy 7 éves kislánya is, akié lenne majd az új jövevény.
Mint említettem sajnos a nagytestű kutyák kizárva ráadásul első kutyások lennének. A yorkit említette de nem csak az ára horribilis de maga az idegbeteg kutya is.
Milyen más fajtát ajánlanának Önök egy kisgyerekes,elsőkutyás Anyukának ?
Kérem, írjanak tapasztalatokat :)
Bichon havanese t ajánlom nekem is az van. Okos, szép és nem szőröz. amit a 2. válaszoló írt, az azért van mert a sok néni meg a kis pics@'k nem kezelik kutyaként! Az én kutyám még a pórázon őrjöngő chiuaua ra se morgott! Sajnos játék közben hajlamos túlpörögni, ez annyit tesz hogy pl simán átcsúszik a szoba egyik végéről a másikba, meg néha játszás közbe harap, bár erről most próbálom szoktatni. 3 hónapos, tud pórázon sétálni, ül, marad, behívás tudja(bár a marad-ot most gyakoroljuk, még nem tudja biztosan) Én bátran ajánlom ezt a fajta kutyát, de ez is kb annyiba kerül mint a yorki(60000-200000), a minőségi táp sem olcsó, bár nem eszik sokat, a 2,27 kg-os acana táp 1,5-2 hónapig elég(4200 Ft). Mondd meg az ismeősödnek, hogy nyugodtan írjon rám ha ezt a fajtát választjátok(medve000413@gmail.com)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!