Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van tippetek? Mi történhetet...

Van tippetek? Mi történhetet a kutyámmal?

Figyelt kérdés

"Örömkört" szaladott az udvaron, egyszercsak hangos nyüszítés fel a lépcsön és be a szobába. Párom volt kint, beszélgetett valakivel én meg bent fekszem törött-műtött begipszelt lábbal. Most itt fekszik az ágy mellett, átnéztük az egész testét, végig tapogattuk-nyomogattuk mindenét, de semmi nyüszítés, semmi reakció, hogy esetleg fájhat valamije. Adtam neki egy algopirint, néha kicsit beremegett, de most már itt dögönyözteti magát . . .

Van tippetek?

2013. nov. 29. 19:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A humán fájdalomcsillapító mérgezést válthat ki. És gyomorvérzést!
2013. nov. 29. 22:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyám egyszer beletaposott egy rózsatövisbe, de nem "visított", csak nyöszörögve odabicegett elém és tartotta a lábát. Nem tudtam rendesen megnézni, ezért fogta magát, és a hátára feküdt, hogy a mancsa felém nézzen. Kihúztam a tüskét (nem fúródott bele a tappancsába, csak a hegye volt "ráakadva", de fájt ha rálépett) utána felállt és odabújt hozzám :D

Ezek után mondja pár ember, hogy a kutyák hülyék... :D

2013. nov. 29. 22:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Haha. Mióta felbomlott a kapcsolatom, a kutyám minden reggel "öleléssel" ébreszt. Korábban nem csinálta, de azóta kb arra kelek, hogy a fejét a nyakamoz dugja, és kissé túljászott mozdulatokkal "hozzám vágja magát". Addig nem mozdul mellőlem, míg fel nem tápászkodok.

Én is csodálkoztam, hogy ilyeneket honnan tud? :*

2013. nov. 30. 03:27
 14/16 A kérdező kommentje:

Ma kivitte a párom a szokásos sétára, élénk, érdeklődő volt, szokásos módon szimatolt ...

De tegnap mikor bent volt a fejét az ölembe hajtotta és remegett. Ma mikor hozzá szólok szintén beremeg, pedig figyelek arra, hogy normális, nem aggódó hangnemben tegyem ezt. Szerintem az én problémám viseli meg, hogy látja, hogy a egész nap ágyban vagyok, hogy a párom ölben visz le a kocsiig, ilyeneket. Mit tudnék tenni, hogy ne búslakodjon?

2013. nov. 30. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát, ha tényleg emiatt ilyen, akkor sztem semmit.

Nekem "jól esne" hogy a kutyám ilyen "együttérző" illetve hogy a viselkedésével, kitart mellettem.

Lábadozzatok. :D

Ja, és gyógyulást.

2013. nov. 30. 17:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Oké, köszönjük szépen! Remélem minden rendben lesz, ez most egy kicsit összejött nekünk. Ezután már csak jobb jöhet.
2013. nov. 30. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!