Hogy elvezhetnenk igy a setat a kutyammal? Nem tudom mi lesz igy ezek utan.
Sajnos nálunk is ez a helyzet, de itt még a kisebbség is nagyon sok, így eléggé félek... De! Nem tudom te kutyusod mekkora, az enyém nagytestű, és bízom benne! Biztosan megvédene ha valami olyan dolog történne.
Hogy izgi legyen a séta esetleg menjetek bicajjal, azt ő is, és te is élveznétek! Esetleg tegyél rá világító hámot, és akkor nem kell aggódnod ha messzebb megy vagy ilyesmi, mert mindig látni fogod! Utolsó megoldásnak, még egy kiskutya magadhoz vétele nem lehetséges? Nagyon aranyosan lennének ahogy ketten futkároznak, sokat fárasztanák egymást, és téged is szórakoztatnának! :)
Igen, itt is van a kisebbsegbol is boven.. Raadasul a beszologatos fajtabol.. Kozepes testu kutyus, de szerintem megvedene:) csak mondjuk elorantanak egy kest vagy akarmi..volt mar erre pelda..
A vilagito melleny se rossz, de a kutyamnak ha szolok mar indul is felem meg feher szoval azert latom:) masik kutyarol sajnos szo sem lehet:/
Kérdező!
Nagyon átérzem a problémádat, nálunk is hasonló a szitu néhány különbséggel.
Én már felnőtt vagyok, albérletben lakunk, ezt a telet még muszáj lesz itt kihúznunk, de utána húzunk innen. Én most elégeltem meg a környéket, hogy elindult a fűtési szezon. Mindent, gumit és még a sz@rt is rárakják a tűzre és fuldoklom, amikor akár a kertbe is kimegyek.
A séták nálunk most siralmasan néznek ki, ráadásul nagyon sok az önsétáltató kutya és nem éppen a jófej, barátkozós fajtából.
Megpróbálok a kertben és a lakásban is minél többet foglalkozni vele. A séta meg úgy néz ki, hogy reggel-este csak 10-15 perc, vagy ha vmelyik szomszéd autóval megy be a városba vásárolni, megkérem hogy vigyen minket és amíg ő vásárol, addig mi sétálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!