Kutyavédők! Ehhez mit szóltok? Ezek után sem gondoljátok úgy, hogy korlátozni kellene a kutyatartást?
Én eddig is támogattam a kutyatartás szigorítását.Viszont itt sem,mint ahogy máshol sem,nem a kutya a hibás.Nyilvánvalóan banális nevelési problémák lehettek.Nem való mindenkinek pitbull,sőt még kutya sem való mindenkinek.
Alkalmassági teszthez kötném a kutyatartást.Nem csak a pitekét,a csivaváét is.És a kutya meg a gyerek (a két áldozat) szívta meg azt,hogy a nő egy barom...
így van, kezdeném ennél a kérdésnél, a képen látható fazonnal akinek még egy normális pórázra (bár ahogy látom normális ruhára se) telik, de azért kell kutya, kettő is ...
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__5101805-jobb-..
A hír amerikai. A fotón egy borzasztóan kinéző beteg kutya látszik. A feje totálkáros. Nincs orra és a szája körül sem stimmel valami. Vajon nem volt más hír kishazánkban, hogy olyan távolra kellett menni egy jó, zaftos cikkért?
Mégis, milyen korlátozásra gondolsz kérdező? Fajta szerint? Méret szerint? Súly szerint?
Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem a cikkhez csatolt képen lévő kutya volt a tettes, csak kerestek illusztrációként egy eléggé elrettentő képet. Gondolom nem az öt éves kisgyerek harapta le a kutya orrát...
A kérdésre válaszolva, igen korlátozni kéne. A környékünkön is sok olyan embernek van kutyája, akire egy marék szárított lepkét nem bíznék. A gyakorira meg csak szörnyülködni járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!