Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetnek ha a kutyám...

Mit tehetnek ha a kutyám (2éve mar megvan) nem ismeri fel a gazdáját egyik pillanatról a másikra?

Figyelt kérdés
A kutyám 2éve megvan kicsi korától nálam van es tegnap egyszerüen nem ismert fel.. Nem enged be a házba es nem is enged ki se. Ugy csinál mintha idegen lennék… Ez miért van? Mit tehetnék hogy megismerjen újra?
2013. nov. 26. 06:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
szaporított, tehát nem tenyésztőtől vett kuvasznál benne van a pakliban az ideggyengeség. Eddig milyen volt a viszonyotok? Mennyire volt engedelmes? Egy erős kuvasznál az ilyen nem tréfa, érdemes lenne szakembert hívni mihamarább.
2013. nov. 26. 15:02
 12/20 A kérdező kommentje:
Eddig tök jó viszonyunk volt mindig kimentem hozzá játszadozni vele, volt amikor játéknál meg akart harapni de csak játékból, akkor rászoltam és nem is harapott meg. És mindig adtam neki enni, inni, minden nap látott midnen nap kimentem hozzá
2013. nov. 26. 15:26
 13/20 anonim ***** válasza:
8 hetes kora óta kint volt az udvaron? többi kutyával milyen a viszonya? sétáltatjátok?
2013. nov. 26. 15:39
 14/20 A kérdező kommentje:
1hónapos korától volt kint…több kutyánk nincs viszont van. szomszédba egy kutya azzal elég jol el van játszanak is…Sétáltatni nem mindig szoktuk mostanában mert már nagy… de az udvaron szaladgal…futó lancon
2013. nov. 26. 17:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

bocsánat, nem akarok kioktató lenni, és köszi hogy őszinte vagy és nem személyeskedésből írom, hanem felvilágosításból:

1.) 4 hetesen hogy került hozzátok? 8 hetes koráig az anyja mellett az alomban a helye.

2.) féléves koráig bent kell lennie nálatok, hogy megismerje az emberi érintkezéseket, legyen minél teljesebb a szocializációja.

3.) ha kicsi, ha nagy - el kell vinni rendszeresen sétálni és lehetőleg más kutyákkal is hadd találkozzon.

4.) láncon nem hiszem hogy nagyon jól és szabadon érzi magát.

ezeket senki se mondta még Neked?

ivartalanítva van?

2013. nov. 26. 17:33
 16/20 A kérdező kommentje:
mondták már pár dolgot am igen van
2013. nov. 26. 17:43
 17/20 zsuzsabazsa ***** válasza:
18%
Nem változtattál magadon külsőleg? Pl: Más a ruhád és nem a kutyád által megszokott.
2013. nov. 26. 18:39
 18/20 A kérdező kommentje:
nem semmit nem változtattam! hajam is mindig ugyan úgy van parfumom is ugyan az mindig minden
2013. nov. 26. 20:20
 19/20 zsuzsabazsa ***** válasza:
Nos csak azért gondoltam arra, mert volt egy esetem az egyik kutyámmal. Elmentem dolgozni és otthon felejtettem valamit és a melós ruhámban mentem vissza amit még a kutyám sosem látott. Amikor meglátott rögtön ugatott és nekem támadt még akkor is amikor szóltam hozzá. Még a fülének sem hitt. Egy kis idő múlva felismert, de akkor is gyanúsan méregetett mintha egy idegen lennék.
2013. nov. 27. 18:15
 20/20 A kérdező kommentje:
ertem de épp ez h a hangom se es a külsöm se ismeri fel :/ ma ki mentem hozzá mikor meglát akkor izgatott de amikor közelebb megyek akk csak áll néz mergesen es morog :/
2013. nov. 27. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!