Kiskutyát találtam! Mit tehetek?
Nehogy odaadd egy idegennek, ellenőrizetlen körülmények közé!!! Semmiképp, akkor add be egy menhelyre vagy fajtamentőkhöz, vagy annak a tagnap aki előttem írt!
Tökmind1 de ne egy idegennek! Tudod te mit szoktak csinálni egy ingyen jött staffival vagy pittel?? Sztem nem akarod tudni..
Biztosan nem direkt tették ki, a gazdája nagyon várhatja vissza:(
Én megértem, hogy kiborult, a hülyeségen én is ki szoktam elég gyakran.. még hogy odaadni egy idegennek.. szegény kutyus.
Persze nagyon dicséretes hogy befogadta, ezt szögezzük le.
vannak már rá jelentkezök akik meg is vennék!
de szerintem az elözö gazdája ütötte verte...nagyon fél,remeg ha odamegyek hozzá,és ha meg akarom simogatni teljesen elfekszik...multkor volt nálam egy bot,a földbe akartam a növény mellé szurni jelnésnek és mikor meglátta,félve nézte és kuszott el,vagy meg se mert mozdulni...látszik rajta hogy rosszul bántak vele...és lehet hogy ezért elszökött a gazdájátol
lehet hogy kitették..
az ilyeneket kéne egy ketrecbe bezárni és ütni...
nemvagyok erőszakos..:D
amúgy.. szerintem odaadhatod.. csak akkor néha-néha látogasd meg, hogy miként megy a sorsa..
nekünk is szoktak a menhelyről (egyik kutyám az) és kitünő eltartásban részesül mindegyik kutyám :)))
nincs rosz szó.. de ha van viszik az összeset..
tedd te is ezt. :) ha rosszul tartja elhozod a gazditól. ennyit még Ő is megérdemel :)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!