Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutyát találtam! Mit tehetek?

Kiskutyát találtam! Mit tehetek?

Figyelt kérdés
ma találtam egy feket fehét felvágatott fülü stafford vagy pit kiskutyát kb fél éves lehet.szuka
2009. nov. 20. 14:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
amugy nem rég veszhetettel el mert nagyon jo husban van
2009. nov. 20. 14:24
 12/21 anonim ***** válasza:
Iwiw-en írj a helyi ismerősöknek, hátha felismeri vki, sőt az ottani apróba is tedd be!
2009. nov. 20. 14:28
 13/21 anonim ***** válasza:
18%
BAZ*MEG!!ÍROM HOGY [link] JOBB FELSŐ SARKA!!MI AMILYEN GYORSAN TUDUNK ELMEGYÜNK HOZZÁD,ÉS ELHOZZUK A KUTYUST,HA NEM TUDOD MEGTARTANI CSAK ÍRJ EMAILT,VAGY TELEFONÁLJ!!
2009. nov. 20. 17:31
 14/21 anonim ***** válasza:
95%

Nehogy odaadd egy idegennek, ellenőrizetlen körülmények közé!!! Semmiképp, akkor add be egy menhelyre vagy fajtamentőkhöz, vagy annak a tagnap aki előttem írt!

Tökmind1 de ne egy idegennek! Tudod te mit szoktak csinálni egy ingyen jött staffival vagy pittel?? Sztem nem akarod tudni..

Biztosan nem direkt tették ki, a gazdája nagyon várhatja vissza:(

2009. nov. 20. 18:48
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó: Ha te tényleg a kutyamentőkhöz tartozol, bármit tennék a kutyával, de neked nem adnám oda még ideiglenesen sem. Hogy lehetsz ilyen bunkó?? Ááá...
2009. nov. 20. 18:51
 16/21 anonim ***** válasza:
17:31-nek szólt.
2009. nov. 20. 18:52
 17/21 anonim ***** válasza:
60%

Én megértem, hogy kiborult, a hülyeségen én is ki szoktam elég gyakran.. még hogy odaadni egy idegennek.. szegény kutyus.

Persze nagyon dicséretes hogy befogadta, ezt szögezzük le.

2009. nov. 21. 12:16
 18/21 A kérdező kommentje:

vannak már rá jelentkezök akik meg is vennék!

de szerintem az elözö gazdája ütötte verte...nagyon fél,remeg ha odamegyek hozzá,és ha meg akarom simogatni teljesen elfekszik...multkor volt nálam egy bot,a földbe akartam a növény mellé szurni jelnésnek és mikor meglátta,félve nézte és kuszott el,vagy meg se mert mozdulni...látszik rajta hogy rosszul bántak vele...és lehet hogy ezért elszökött a gazdájátol

2009. nov. 22. 19:06
 19/21 anonim ***** válasza:

lehet hogy kitették..

az ilyeneket kéne egy ketrecbe bezárni és ütni...

nemvagyok erőszakos..:D

amúgy.. szerintem odaadhatod.. csak akkor néha-néha látogasd meg, hogy miként megy a sorsa..

nekünk is szoktak a menhelyről (egyik kutyám az) és kitünő eltartásban részesül mindegyik kutyám :)))

nincs rosz szó.. de ha van viszik az összeset..

tedd te is ezt. :) ha rosszul tartja elhozod a gazditól. ennyit még Ő is megérdemel :)))))))))

2009. nov. 22. 20:28
 20/21 anonim ***** válasza:
szerintem tegyél ki plakátokat ha teheted tedd fel oldalakra küld el barátaidnak emailel szólj egy menhelynek amelyiket praktikusnak találod de kérdezd meg őket hogy mit tesznek majd vele ha azt mondják hogy nincs remény elaltatják akkor inkább maradjon nállad még nem jeletkezik a gazdája.
2009. nov. 22. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!