Tegnapelőtt délben meghalt az én kedves, zsömleszínű kutyám. Elmondhatatlanul fáj, nem találom a helyem azóta, mit tegyek?
Sajnálom :(
Megértelek,én is átéltem párszor.Ilyenkor jó lehet,ha mielőbb szerzel egy másik kutyát.
Az előző bullterrierem álmaim kutyája volt,maga a megtestesült jóság,szeretet.17 évesen meghalt.Azt hittem,hogy sosem fogok más kutyát szeretni.Erre itt van a mostani,akit imádok.Annak ellenére,hogy természetre pont az ellentéte az elődjének.Domináns kis mocsok.
Nagyon sajnálom! :(
Sajnos nem tudok hasznos tanácsot adni. Még nagyon friss a seb, így természetes, hogy másra nem is nagyon tudsz gondolni, én se tudnék. Ami fontos, hogy valahogy találd meg a középutat! Tehát ne akar mindenáron elfelejteni, túltenni magad rajta és ne is akarj beletemetkezni a hiányába. Az idő minden bizonnyal segíteni fog, de az is jó lehet, ha elmész egy menhelyre és foglalkozol kicsit a kutyákkal.
3-as vagyok.
Új kutyát venni csak akkor érdemes, ha már túl vagy az előző elvesztésén.
nem értek egyet, szerintem is mielőbb be kell szerezni egy másik kutyát, mert még a végén az lesz, hogy "nekem többé más kutya nem kell", pedig kutya nélkül nem élet az élet. ha van egy új kutya az el is tereli a gondolatokat és bár sokáig az előzőhöz fogod hasonlítgatni, de kevésbé lesz nagy az űr, nagy a csend a lakásban.
ez azért nem olyan, mintha meghalna a férjed/feleséged és azonnal szereznél új párt!
Részvétem, sok erőt kívánok Neked.
Bár sokan azt mondják, hogy amíg nem dolgoztad fel a kutyád elvestését, addig ne vegyél magadhoz új kutyát, de az biztos, hogy nekem az lesz az első, ha a mostani kutyusom egyszer itt hagy. Nem akarok kutya nélkül egy napot sem eltölteni.
Próbáld elfogadni, hogy ő révbe ért, boldog élete volt Veled. Vidd magaddal a szép közös emlékeket, és nézz előre. Szerintem valahol egy kis szőrgombóc már vár Rád, és arra, hogy ő szaladhasson eléd, ha hazaérsz <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!