Kutyának lehet adni nyers húst, csontot? /valahol azt hallottam, hogy csirkét nem/És főve?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2009. nov. 20. 12:12
32/35 anonim válasza:
Az én kutyámnak ma vettem egy ilyen kis pácolt,füstölt sertés csontot egy pici hús azért maradt rajta.Hazamentem,odaadtam neki aztán ki mentem a kertbe hogy megnézzem hogy van.Odamentem hozzá mondtam hogy engedje el a csontot hogy eldobjam neki.Elengedte gondoltam ha már ott vagyok akkor nyomom egy puszit a fejére.Ahogy hozzáértem rám morgott.Ezt nem engedheti meg magának ezért rávertem egy pofont.A következő pillanatban már felált és szó szerint VICSORGOTT rám.A gazdájára.De egyébként nagyon kedves,aranyos kutyus.Már többször is evett nyers húst amit ellopott.Segítsetek mi lehet csinálni?:(
33/35 anonim válasza:
21:11-es vagyok. Nekünk ún falusi kutyáink és macskáink vannak, és mind megérte a nyugdíjas kort annak ellenére, hogy nyers húst és csontot kapnak néha.
"miért fáj pár percig feltenni főni azt a kva húst? " Szépen beszélsz, mondhatom, nagyon ki lehetsz kelve magadból. Kopasztáskor, vágáskor, nehogy már még főzzünk külön a kutyának. Ezek még a döglött halat és kagylót is megeszik, ha kint vagyunk a parton, és köszönik, nem voltak még betegek egyszer sem. (az egyik kutyánk volt, de az azért, mert megverték husánggal a cigányok, aztán nem volt étvágya)
34/35 anonim válasza:
Azért nem a legjobb hogy a kutya azt eszi amit talál.Mi van hogy külön főzünk neki,de általában azt eszi amit mi.
35/35 anonim válasza:
Nem azt eszi, amit talál, száraz (néha konzerv) kutyatáppal etetjük. A reggeli futás alkalmával néha talál ilyesmit, mint a kagyló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!