Engeded, hogy a kutyátok az ágyatokban aludjon?
Nem szoktunk a kutyával aludni.
Aki így jár el megértem, mert nekem is jól esik a puhasága és közelsége, viszont valamilyen oknál fogva nem tartom szerencsésnek.
Természetesen ha a család az ágyon heverészik és beszélget följöhet ő is, vagy ha a férjem korán megy el reggel és odajön fölugrik de kb. 10 perc után le is megy:) de soha nem jutna eszébe a lakás semelyik székére, kanapéjára fölugrálni.
Naná, hogy mellettem alszik! :)
Jól nevelt, szófogadó, semmi gond vele, nem látom értelmét, hogy leszoktassam az ágyról. Mindkettőnk szereti az összebújást :)
Kutyabolond vagyok, sokak szerint már abnormális szinten :D
Ennek ellenére kutya ágyra, kanapéra, székre, fotelba nálam NEM való...
Ennek ellenére előző kistestű kutyám 1-2 alkalommal ágynemű húzás előtt felmehetett hívásra az ágyra, kicsit megdögönyöztem-simiztem...aztán vagy magától ment le hamar, vagy leküldtem.
A hosszú szőre és kan ivarúsága miatt nem lett volna túl higiénikus...öreg korára kis vizelet sokszor szivárgott belőle.
Mostani kutyám kinti-benti, ergó MINDIG poros...nyáron még lakásba se jött be, egyrészt nem akart, vagy ha mégis, azonnal küldtem ki...a homokban döglött egész nyáron, simogatni is csak az esti sétakor történő úszás után simogattam :D
Most már estétől reggelig bent van, simogatom, nem olyan koszos...de ágyba NEM...lefekszik mellé, simizem...
Kb. évente 1-szer azért felhívom az ágyra ;) Pl. tegnapelőtt egész nap együtt tv-ztünk a szobába...a pokrócomra felhívtam az ágyra, elnyúlt, fetrengett, simogattam...kb. negyed órát bírt, aztán lement a helyére...Hogy mennyi por-szőr maradt utána, az más kérdés :D Erre az évre letudva az ágyba fekvés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!