Jól nevelt kutya, semmi gond nincs vele. Mégis ha eső van, megőrül. Vergődik, húzatja magát, hisztizik, hogy nem akar sétálni. Lesántul ha vizes lesz a lába. Annyira fel tud ezzel húzni:D
Mondjátok, hogy nem csak az én kutyám egy ilyen primadonna.
A mieink is ilyenek.Miért viszed sétálni ilyenkor?Ennyi saját akaratuk had legyen már.Esőben nem szeret sétálni.Ha lakáskutya,eü fél perc és irány vissza.Én biztos nem erőltetném.A séta elvileg a kutya jólétét szolgálja nem?
2013. nov. 20. 21:12
2/11 Akiteki válasza:
Csak ha kizavarom pisilni. :) Meg akar fagyni. De a whippetek csak ilyenek.
2013. nov. 20. 21:14
3/11 A kérdező kommentje:
Miért viszem le? Ez jó. Talán azért, mert muszáj sétálni. Panelkutya, és ha nem mozog eleget, a lakásban vergődik.
2013. nov. 20. 21:16
4/11 anonim válasza:
Nem. Az én kutyáimnak teljesen mindegy, esik, fúj, meleg, vagy hideg van.
2013. nov. 20. 21:17
5/11 anonim válasza:
Az enyém nem ilyen kényes. Nyakon is verném ha kényeskedne az eső miatt. Kint lakik legtöbbször, a benti létet inkább cserélte a kinti jövés-menés dologra. Nem egy gazdás kutya, kissé független. Nos van háza is, be-befekszik de inkább nyáron az árnyék miatt. a hóban és esőben is inkább az eresz alatt húzódik be, vagy a garázsajtó előtti kiugróban tanyázik. Ha olyan lenne egyből behúzódna, nem hisztizne neki egy percet sem. amikor a másik kutyám lakásban lakott, na ő se volt ilyen jajj esik az eső. Ha mentünk, szegény örült hogy mozoghat, utána felmentünk, egyből ült a konvektor elé, hogy megszáradjon. Nem csinált gondot belőle.
2013. nov. 20. 22:18
6/11 anonim válasza:
Az enyém csak akkor hisztizik ha fúj a szél, ha eső van, ha dörög, ha villámlik, ha kopog valami a tetőn..magyarul mindig :) hozzáteszem kinti kutty, néha némi bentlakással. Szobatisztaságra nem volt tanítva, nála ez úgy működött hogy eldöntötte egyszer hogy két hétig ő márpedig bent fog lakni, véghezvitte. Pisilni kiment nagy kényesen és visszajött. Ha hideg az idő, most csak a fejét dugja ki a bélelt ólból, aztán visszamegy aludni, ha esik az eső szintén így van. finnyás az fix :D
2013. nov. 20. 23:53
7/11 anonim válasza:
Nem, mert kicsi kora óta szoktatva van esőhöz, dörgéshez, villámláshoz, sőt tüzijáték/pedárdához is. Ha én megyek, akkor ő is jön velem. Tegnap este is a szakadó esőben bandázott a többi kutyával.....
2013. nov. 21. 08:32
8/11 anonim válasza:
Szobakutyám van, ha esik az eső csak kirugdosni nehéz, de utána már jön. Viszont úgy lépked mint valami balerina, szinte lábujjhegyen, hogy ne nagyon legyen vizes, elég vicces látvány...:D
2013. nov. 21. 09:13
9/11 anonim válasza:
Az enyéim nem "hisztiznek". Szeretnek esőben is sétálni, nem foglalkoztatja őket, hogy éppen bőrig áznak.
A te kutyád valószínűleg azért ilyen, mert érzi rajtad, hogy nem szereted az esőt, ezért ő is idegenkedik tőle. Tudatalatt ehhez szoktattad hozzá.
2013. nov. 21. 09:19
10/11 Szilvi & Argos válasza:
Nem hisztizik :D
De gyakran csinál olyat, hogy esős-havas időben ha hívom a házából vagy megyünk ki a lakásból, akkor kirakja egy lábát a nedves-havas földre, majd látszóan duzzogva visszahúzza és néééééz :D
Tegnap este kicsit esett, elmentünk egy sétára. A kaputól 20 méterre elintézte dolgát, és indult volna haza...közöltem vele, hogy húzzon tovább :)
Aztán már nem érdekelte a dolog, sétált rendesen.
Hozzá kell tenni, hogy ha már megyünk, akkor nem zavarja a dolog, ha télen kimegyek havat lapátolni, már hozza a labdáját és magában fetreng a hóban :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!