A ti kutyátok megeszi ezeket a fogtisztitó cuccokat?
Nem a dentaizére gondolok, hanem a keményebbekre pl műbőr csont, vagy van aminek fogkefe alakja van. odaadom neki beveszi a szájába, nyüszög kettőt azt kész... eddig mindig eldugta (pl párna alá) tegnap ügyesen a helyére vitte, viszont hajnalban éreztem valami hideget a lábamnál, szóval felhozta az ágyba... de úgy magasból tojik rá... szokott kapni csontot (olyat amit lehet neki adni) de azt is ugy eszi hogy kettőt roppant rajta azt már nyeli... azt a puha dentaizét apám szokta neki adni azt félperc alatt benyomja...
de az ilyen keményebbeket miért nem eszi szerintettek? :D
Nem tudom, én soha nem adtam pénz ezekért a vackokért.
A legjobb fogkő ellen, ha hagyod, hogy rágcsáljon fadarabokat, vagy vegyél neki marhacsontot.
Az enyém simán megeszi. Múltkor voltunk ismerősnél és a kutyám kiásott valami disznógégét vagy nem tudom mit, amit ismerősöm kutyája ásott el majd egy éve, mert nem tudta elrágni. Állítólag a leírásban is az volt, hogy nehezen rágható. Hát az enyém fél óra alatt benyomta... Pedig csak 5 hónapos.
Imádja ezeket a vackokat. Van is itthon egy kisebb vödör bikacsök meg a fogváltás alatt naponta kapja ezeket a puha mentás fogbigyókat.
Az enyémek imádják. Már van, hogy konkrétan rossz nézni, ahogy rágják, mert vérzik az ínyük tőle.
Az elején kapom a megvető pillantásokat, hogy már megint csak ilyen sz*rt kapnak, aztán addig dolgoznak rajta, amíg el nem tűnik.
Próbálj olyat venni, ami füstölt, annak kicsit intenzívebb illata van, hátha jobban tetszik neki. Nálunk pl. nasinak szárított disznófül jár. Tescoban lehet venni párszáz forintért kettőt. Jó füstös szaga van, ezt imádják, bár nem tart sokáig!
botokat szokott lent rágcsálni, annak csak azért nem örülök első válaszoló, mert volt olyan hogy hányt tőle, meg az se mindegy hogy milyen fajta a fa.. (másrészről meg a szilánkosan törő csont felsértheti a belét, akkor némelyik faág is...
régen vettünk neki füstölt csontot, azt szépen elcsocsálta pár napig, a gond az volt vele hogy kétszer háromszor annyit ivott a kutya (gondolom sózott is volt avgy ilyesmi) és nem birta ki amig dolgozni voltunk
Farmfood rágcsákat adok neki, vagy préselt bőr csontot.
Inkább ezeket rágcsálja, mint a fát. Legutóbb akkora faszilánkot kaksizott, hogy csak néztem... tűhegyes volt. Otthon szívesen elrágcsálja, és meg is eszi ezeket a "vackokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!