Milyen (márka, forma, . ) fogtisztító nasit javasoltok?
Figyelt kérdés
Még kölyök, 2 kilós kutyusom van. A tápoknak utána olvastam, hogy mi a javasolt, de az ilyen fogtisztítós cuccok közül nem tudom melyik a jó...2013. márc. 18. 14:05
1/3 anonim válasza:
főtt sertéscsont a legjobb, ha ilyen picike, akkor valószínűleg jó sokáig ellesz vele.
2/3 anonim válasza:
nekünk a multifit vált be, a kölyköknek való mentolos-joghurtos fajata :) előtte próbáltam pedigree dentastixet és a royal canin fogtisztítóját, dde ez volt a legjobb
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Igazából az a baj, hogy akkora a választék, hogy képtelen vagyok dönteni :) Bár royal canin-t még nem láttam sehol, de majd jobban körbe nézek akkor.
A kutyám szerencsére nem válogatós, mindent megeszik ami az útjába kerül, csak jó lenne olyat adni neki ami egészséges és tényleg jót tesz a fogainak.
2013. márc. 19. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!