Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Örökbe akarunk fogadni egy...

Fufficska kérdése:

Örökbe akarunk fogadni egy kis 2kg-os pincser ivartalanitott 1 éves lány kutyust. Jó lenne tudni hogy nagyjából egy hónapban mennyit enne egy ekkorka állatocska, és hogy milyen étrend lenne a legmegfelelőbb számára?

Figyelt kérdés

2013. nov. 20. 15:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen, kiszámoltam a kutyára egy csomó mindent. Találtam is a közelünkben egy maxi zoo-t ahol vannak nagyon franko bio/paleo és fairtrade extra extra egészséges tépok extra vitaminokkal. Lehet hogy megelégszem az 5kg-os kiszereléssel mert nem sokkal több mint a 15 kg-os.Viszont nem láttam a web-en hogy lenne kimérve eledel. Olyan ultra kicsike hogy itteni viszonylatban jön ki a kutyus havi 'díja' állatorvossal, száraz és konzerv táp, fél évente állat orvossal és oltásokkal ha rádobok egy kis extrát is csak hogy tuti beleférjünk 7.000ft-ba. meg mint kiderült feljöhet velünk a fedélzetre ha utazunk ide Dániába ami nekem nagyon megnyugtató.
2013. nov. 22. 10:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Az teljesen jó. Így belegondolva nem is tudom kint Dániában lehet nincs is "kimérős" kaja. Ez kb annyit jelent, hogy állateledeles berendel tenyésztői kiszerelésű 18-20 kilós zsák tápokat több fajtát, és abból lehet venni 1-2 kilókat.
2013. nov. 22. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!