Szerintetek teljesen fel fog épülni a kutyám?
megtámadta egy nagy kutya, az enyém egy 10 kilós jagd terrier a másik meg volt 50-60 kiló. eleve csoda hogy él azok után amit művelt vele. meg kellett műteni a hasa teljesen felnyílott és a lábát szétharapta. gallért nem szereti de fel-fel áll, enni evett, inni nem nagyon akar. a doktor szerint még nagyon fog fájni neki, legalább 2-3 napig, főként a zúzódások, a lába pedig még annál is tovább (10-14 nap). addig a házból ki nem engedem, utána egy tágas kenelt fog kapni, amiből nem fogom kiereszteni, sajnos másként nem tudom megóvni.
szerintetek mikorra kell látható javulás nála?
fel szoktak épülni a kutyák az ilyesmiből?
Miért kellene kennelben élnie majd a kutyádnak? A saját udvarotokon mitől kell megvédeni?
Ha nem iszik, csinálj neki leveses kaját, amíg magától nem iszik.
fel fog épülni.
a lába mennyire károsodott?arra nyugodtan számolhatsz 2 hetet minimum.
ahogy írod a hasát,nekem úgy tűnik mintha hasonló lenne egy szuka ivartalanításához.gondolom össze kellett varrni.
szerintem kell egy hónap,mire azt tudod mondani hogy olyan lesz mint régen.
látható javulás 4-5 naptól simán,addigra talán akkora fájdalmai se lesznek.az én kutyámnak is most minden összejött,azt hittem sose lesz jobban,de mikor már az utolsó műtét is megvolt,már a 2. nap csóválta a farkát.és minden nap egyre jobb.
hidd el,jobban lesz,csak türelmesnek kell lenned.
de szerintem is legalább tartsd benn már erre a télre.most még enyhe az idő,de mire odaérsz hogy annyira jobban lesz hogy kimehessen,lehet már kemény mínuszok lesznek(manapság már nem tudni)akkor viszont nagyon meg fogja terhelni a szervezetét hogy a meleg szobából kikerül az udvarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!