Mit lehet tenni az ha zavar a szomszédban lévő kutyatenyészet?
hát.. egy sáros sarok meg egy kennel... :S
nemhiszem, hogy rosszak lennének..
nekünk is ugatnak és páran szóltak is, hogy ejnyebejnye..
ennyit mondtam: ugat a kutya, az alap dolog. van füldugó is.
de HA tényleg olyan rossz, akkor a menhelynek szólj... és a MEOE elismert.
Hát ne haragudj kedves kérdező, de mind a képek,mind a videó minősége igen megkérdőjelezhető. Magyarul pocsék és igazából semmit sem látni belőle.Valószínűleg a kennelt próbáltad videózni, nem sikerült. Az meg hogy téged,mint idegent megugatnak, teljesen normális dolog,területet védenek.Egyáltalán nem biztos, hogy tényleg olyan rosszul élnek a kutyák,mint ahogyan Te ezt leírod ide.Mivel aláírtad a papírt,hogy beleegyezel, hogy 2nél több kutyát tartsanak, nem tehetsz semmit. Egyébként ,ha belegondolsz,hogy elkezdesz hepciáskodni mindenfelé,hogy zavarnak a kutyák és netán bevonnák a tenyésztői engedélyét a szomszédodnak mi lesz a kutyákkal? Gondolom városból költöztél falura és nem tudsz magaddal mit kezdeni, kóstolgatod a szomszédot...
Egyébként a MEOE államilag nem elismert tenyésztői szervezet, pont ebből vannak a problémák évek óta.
Hát a hová fordulhatok kérdésedre lenne egy frappáns válaszom, de nem írom le,mert még kimoderálnak...
Üdv. Egy tenyésztő.
"Gondolom városból költöztél falura és nem tudsz magaddal mit kezdeni, kóstolgatod a szomszédot..." Ez jó volt!
Én is följelenteném a zomszédomat, mert él, fingik, böfög, eszik és szarik és én ezt mind hallom, mert a panelban vékonyak a falak. De őt tuti nem vinnék el ezért... A kutyákat viszont elviszik és a nagy részüket ezáltal halálra ítéled. Új kutyákat meg mindig tud szerezni az illető.
Amúgy nem lehet vele beszélni??? Nem hepciásan, nem alázatosan, csak szépen tényszerűen. Nem mint alperes-felperes, hanem mint SZOMSZÉDOK!
Kb 6 éve próbáltam mint SZOMSZÉD ez a folyamat 3 évig tartott. Kértem szépen, kértem csúnyán nem lett eredménye. Időközben a férje is elhagyta és a helyzet egyre csak rosszabb lett. Ezek után fordultam az önkormányzathoz.
Csak nem tudom szerintetek mi a helyes eljárás. Senki ne szabályozza hogy és milyen körülmények ki hány db ebet tarthasson és azokat hogyan tartsa? Ja és a 40 kutya mellet minimum 10 macska, 3 ló, 2 kecske, 3 bárány, számolhatatlan nyúl, tengerimalac stb. És gondolom az is helyes ,hogy a szerencsétlen macskák a sárból esznek valami moslékot ( lásd fotó)és nyugalom hiányában a szomszédban fialnak. Ha ez mind mind szimpatikus valakinek akkor szívesen eladóm ingatlanomat neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!