Mit lehet tenni az ha zavar a szomszédban lévő kutyatenyészet?
Hogy a MEOE milyen címeket osztogat, az irreleváns. Amennyiben a lakóhelyeden érvényes ebtartási rendeletet a szomszéd nem tartja be, a jogsértést meg kell szüntetni. Többllettartási engdélyt az önkorm adhat ki. Ha a többlettartás más nyugalmát, körülményeit zavarja, vissza kell vonni. Ha a kutyák tartási körülményei nem megfelelőek, akkor még az állatvédelmi tv-ben foglaltak megsértése is felmerülhet.
(Állatvédő szervezet vezetője vagyok, nem egy ilyen esetben jártam ki a kobzást. ) info kukac lelenc pont hu a mailcímem
Köszönöm válaszát! A helyzet az, hogy kérném a segítségét.
Tanácstalan vagyok ,hogy lehetne véget vetni ennek az egésznek. A helyi ebrendelet telkenként 2 felnőtt és a szaporulat 3 hónapos korig. Az önkormányzat viszont azt mondja,hogy mivel már időközben "tenyésztő" lett már nem tehet semmit.
Szia!
Engem érdekelne az a videó. Kérlek írj privát e-mailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!