Kutya és a gyerek játékai, mi a tapasztalat?
A kutya okos állat, fogja tudni, hogy melyik az övé és melyik nem. Meg kell neki tanítani. Ami nem az övé, attól tiltod, ami az övé, azzal játszol vele. Ha elhozná a gyerek játékát, mondd neki h nem szabad, és kínáld meg a saját játékával, mint alternatíva.
Az enyém 20 szétszórt frizbiből ki tudja válogatni a saját 5 korongját, a többi kutyáét otthagyja. A tied is meg fogja ezt tudni csinálni.
ha már meg vannak a játékok, meg mutatod a kutyának és ha hozzá akar nyulni akkor erőteljesen rászólsz hogy nem vagy fuj...
nálunk bárhova bemehet a kutya, anyuméknál csak a folyoson lehet. első nap mikor mentünk pórázon oda vezetem azokhoz a helyekhez ahova nem mehet megálltam a küszöb előtt és mikor be akart menni mondtam neki hogy nem. ha már nem akarta átlépni a küszöböt akkor elengedtem pórázról.. ha játék közben véletlenül bemegy a játék a szobába akkor se megy tovább, megáll a küszöbön és néz rám, hoyg most mi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!