Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kölyökkutya fura foltokat...

A kölyökkutya fura foltokat hagy. Lehetséges hogy tüzel? Még túl fiatal ahhoz.

Figyelt kérdés
Van egy kis mopszom, most lesz 15 hetes, és néha mikor leülök netezni felveszem az ölembe. Ott alszik pár órát, aztán mikor elveszem ott a farmeremen egy fura büdös kis folt. Ott ahol a feneke volt. A színét megmondani nem tudom mert a gatyámon van, de szerintem sötét-barnás, a szaga meg... Mint a vizes vasnak, vagy barbecue szósznak, nem tudom mihez hasonlítani... De csak akkor érzem mikor alszik. Vagy az alvóhelyén érezhető néha. Nem tudom mi lehet. Elvigyem orvoshoz? Vagy van okom aggodalomra?

2013. nov. 17. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
a helyedben azonnal orvoshoz vinném
2013. nov. 17. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Én inkább székletre gyanakodnék,és mindenképp orvoshoz vinném,holnap azonnal.

A tüzelés nagyon korai és nem is a fenekéből jön.

2013. nov. 17. 14:02
 3/6 sippara ***** válasza:
Lehet akár bűzmirigy is, de ha fémes szaga van, én mindenképp orvoshoz vinném minél hamarabb.
2013. nov. 17. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:
inkább olyan , mintha a bűzmirigyét üritené valamiért.
2013. nov. 17. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Parvovírus ellen be van oltva? Mert az a kutyáknak egy súlyos és csúnya lefolyású betegsége. Ha lány, akkor lehet gennyes méhgyulladás. Ami halálos és fájdalmas. De nem hiszem hogy ilyen fiatal kutyán ki jön e. A múltkor egy ilyen betegséggel volt egy kutya az állatorvosnál és azonnal műteni kelett. :( Mindenképpen vidd el állatorvoshoz mert ennek nem így kell lennie. Ez így nem normális.
2013. nov. 17. 18:26
 6/6 Hovarju ***** válasza:

A bűzmirigy ürülésekor van ilyen szag.

Normális esetben ez magától ürítődik.

Hogy ennek az ürlüése mennyire gyakori és normális-e ennyi idősen nem tudom. De ha aggaszt a dolog mutasd meg az állatorvosnak.

2013. nov. 17. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!