A kölyökkutya megeszi a felnőtt ürülékét. Mit csináljak?
Válts tápot!
Azért "finom" az ürülék kifelé is,mert a happy dog nem túl jó táp,és valóban finom kifelé is.
Ha kapna egy jobb minőségű tápot,amit jobban tud hasznosítani,akkor valóban csak a salakanyag ürülne,az meg nem vonzó.
Próbálkozzatok a Brit,Brit Care tápokkal,esetleg Josera.
A magas gabonatartalmúakat meg felejtsétek el.
Kevesebb táp,ha ananászt raksz bele,bár a cukor a fogainak sem tesz jót.Igaz,ezt az ananászos dolgot én még nem hallottam,de lehet,hogy használ.
A táp középkategória,de lehet,hogy a ti kutyátok épp nem tudja kellően hasznosítani,másé meg igen.Ez kutyafüggő.
Ha a kicsi eszi,akkor viszont biztos,hogy van benne valami vonzó a számára,ezért gondolnám,hogy a nagy kutya nem tudja teljesen hasznosítani,mivel "fontos" dolgokat is kikakil.
Próbálj ki más tápot (Brit,Brit Care,Josera, drágábba Acana,Orijen,Taste of tht wild) és valószínű rendben lesznek.
Vagy az ananászt :D Bár nem tudom mennyire használ.
Ja,és ettől függetlenül a kicsit tiltsátok le a dologról,mert sétánál akkor más kakiját is meg fogja enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!