Kölyökkutya kaphat felnőtt tápot?
Az a baj,hogy a felnőttnek való tápban nincs meg az a vitaminmennyiség és ásváni anyag,ami a kölyöknek kell,így nem kapja meg a számára szükséges anyagokat.
Nézd meg,hogy az Orijen vagy Acana tápok között nincs-e pl.halas táp kölyköknek.
Allergiateszten voltatok,vagy hogy derült ki a csirkeallergia?
Egyébként a Josera jó középkategóriás táp,kölyöknek ha megteheted,vegyél kicsit jobbat.
Van még a Taste of Wild vagy hasonló nevű táp,az biztosan nem csirkés.
Belcando vagy Hill's.Bárányos és rizses.Esetleg plusz Lavet szőrre-bőrre való tabletta az állatorvostól?
Én a (vett!) berni kölyköket azon neveltem.Nálunk bevált.Ők is csirkeallergiások (voltak).
Kimondottan kölyköknek és növendékeknek valók:
(Fressnapfban vagy jobb kutyaboltban kaphatók ezek a tápok.)
Plusz a Lavet linkje.
(A bőr viszketéssel, korpázással járó gyulladásainak megelőzése, szőrhullás, bőrgyulladások és ekcémák kiegészítő terápiája, egészséges bőr és csillogó szőrzet kialakítása és fenntartása.)
Érdekes volt,hogy az én kutyám kölyökként a Hill's bárányos tápjától majdnem elpusztult,arra gondoltunk,a bárányra allergiás.
Később felnőttként kapott más márkájú bárányhúsosat,semmi baja tőle.A Hill's marhahúsos felnőttként betett neki,másféle marhahúsostól semmi baja.
Lehet,hogy az adott tápmárka(nem tudom,melyiket adtad)rossz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!