Keverék vagy fajtatiszta kutyád van? A saját kutyádat tartod a legszebbnek/legügyesebbnek/legokosabbnak?
keverék meg egy fajtajellegű kev. Nehéz megfogalmazni, mert az eszemmel tudom, hogy vannak szebb kutyák, de a szívemmel mégis azt érzem, hogy ők a legszebbek. Persze nekem.
-kispalikee-
És tom csúnya dolog, de a jeveréket jobban szeretem. Jobban megbízok benne, jobban illik hozzám.
-kispalikee-
Nekem egy pomerániai spicc kutyusom van, imádom őt!
Egy igazi egyéniség, bohó, vidám és nagyon játékos kutya. Nem tudom melyik gazdi hogy van vele, de számomra Ő a legszebb, sokan is dicsérik és valóban gyönyörű kutyus. De persze neki is vannak hibái, meg hát nem egy minta kutya, de nem is várom el tőle! :)
Fajtatisztám van. Nagyon nagyon okos a kutyám, s ezt szerintem nem csak én gondolom így. Bármit megtanul egy pillanat alatt, kevés ismétléssel. És a klikkelés is könnyű vele, mert kreatívan próbálkozik. Ügyesnek is nagyon ügyes, főleg erdős terepen, kis agility bajnok:)
Szép helyett eddig aranyos, majd olyan másfél éves korában, amikor nem ilyen serdülő feje van, akkor megmondom, hogy szép-e :) De a szeme gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!