Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vegyek innen kiskutyát?...

Vegyek innen kiskutyát? Fülvágást mennyi idős korig érdemes csinálni?

Figyelt kérdés

Amerikai Staffordshire Terrier kiskutyát szeretnék vásárolni a tenyésztője megmutatta a kicsiket, az anyát , megmondta a címet ahol megnézhetem az apa kutyát is , megmutatta a szülők törzskönyvét (az apa fénymásolatát , de személyesen is megnézhetem ) nagyon sok kiállításon vettek részt , nagyon szép eredményeket értek el , tenyészszemlések .

Nagyon szép helyen lanak igazi szép kennelek , parkosított udvar, a kutyák ápoltak tiszták , minden kutya t.szemlés , eredményesen szerepelnek kiállításokon . Én kiállítási célra szeretnék vásárolni , a tenyésztő megmutatta a kicsiket , ajánlott 1 kis szukát ami számomra megfelelő lenne . Garanciával , szerződéssel , Törzskönyvvel , Chippel van ellátva a pici , 8 hetes kor után hozhatom el 2 oltással többszöri féregtelenítéssel , kölyökcsomaggal !

Az mondták hogy segítenek kiállításra felkészülni , el is jönnek velem .

Jó helyről fogok kiskutyát vásárolni ??

AZért kérezem , mert nem szeretnék 2 év mulva azzal szembesülni hogy a kutyám , a szomszéd morzsijára hasonlít! Elmondott mindent a fajtával kapcsolatban , segített mindenben .

És még annyi lenne hogy a fülét mennyi idős korig ajánlott felvágatni ha szeretném (nem én szeretném csak a párom ) és azért kérdezem !

Köszönöm a válaszokat előre is !

2009. nov. 18. 08:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az AST-nek a fülét igenis lekell vágni szerintem,az nem kínzás ha normális eszközökkel végzed el a műtétet,nem aztmondom hogy egy rozsdás életlen késsel ess neki,mint már több fórumot is olvastam ahol azt irják hogy a staford az úgynézki mint egy kis malac normális füllel.Mert vannak olyan stafordok amik olyan alomból valók amikre rosz ránézni,egy staford igenis ne legyen nyuszi,meg olyan ami mindentől beszarik,vagy mindennek neki esik,mert ha egy idegbeteg stafordról beszélünk az képes szétszedni egy kisgyereket.A levágott fül a staford fajtának a jellegzetessége,ugyanugy mint a Dobermanak.A kiállitás kell azért hogy a kutya szocializálódjon,ha másért nemis.Ettől a tenyésztőtől énis szivesen vásárolnék.Hallotam olyan hozzáfűzést is hogy az állatvédők aztmondták hogy ők is levágnák a karját valakinek kiskorábam,mert úgyis kicsivoltál és nem érzed,DE NEM A KUTYA LÁBÁT VÁGOD LE.Némely ember annyira beteg hogy az már fáj!!!!
2011. jan. 26. 10:51
 22/22 anonim válasza:

Sziasztok! A tenyésztő szerintem tuti, ha meg nem hát mire van a garancia, ill. akkor sincs semmi baj, van egy hűséges társ, de én a helyedbe vásárolnék.

A kiállításrol: Nekem is nan egy am.staffom, nincs levágva a füle, én is szívesen vinném kiállitásra, de az enyémnek nincsen meg a tk.-ve. A kutyámbol kiindulva, nagyon szeret utazni, főleg autó és hajó :D, És a kiállitás nem csak 1 cél, hanem egy büszkeség, hogy neked egy ilyen csodálatos kutyád wan. Szerintem nem ez az aljasság hanem az amior elviszik szerencsétlen kutyát és nem foglalkoznak wele, ütik , éheztetik, vagy csak tenyésztik a pénz miattt, az sem baj ha jó körölmények közt él. Nah itt kezdődik az aljasság!

2011. dec. 5. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!