Vegyek innen kiskutyát? Fülvágást mennyi idős korig érdemes csinálni?
Amerikai Staffordshire Terrier kiskutyát szeretnék vásárolni a tenyésztője megmutatta a kicsiket, az anyát , megmondta a címet ahol megnézhetem az apa kutyát is , megmutatta a szülők törzskönyvét (az apa fénymásolatát , de személyesen is megnézhetem ) nagyon sok kiállításon vettek részt , nagyon szép eredményeket értek el , tenyészszemlések .
Nagyon szép helyen lanak igazi szép kennelek , parkosított udvar, a kutyák ápoltak tiszták , minden kutya t.szemlés , eredményesen szerepelnek kiállításokon . Én kiállítási célra szeretnék vásárolni , a tenyésztő megmutatta a kicsiket , ajánlott 1 kis szukát ami számomra megfelelő lenne . Garanciával , szerződéssel , Törzskönyvvel , Chippel van ellátva a pici , 8 hetes kor után hozhatom el 2 oltással többszöri féregtelenítéssel , kölyökcsomaggal !
Az mondták hogy segítenek kiállításra felkészülni , el is jönnek velem .
Jó helyről fogok kiskutyát vásárolni ??
AZért kérezem , mert nem szeretnék 2 év mulva azzal szembesülni hogy a kutyám , a szomszéd morzsijára hasonlít! Elmondott mindent a fajtával kapcsolatban , segített mindenben .
És még annyi lenne hogy a fülét mennyi idős korig ajánlott felvágatni ha szeretném (nem én szeretném csak a párom ) és azért kérdezem !
Köszönöm a válaszokat előre is !
Sziasztok! A tenyésztő szerintem tuti, ha meg nem hát mire van a garancia, ill. akkor sincs semmi baj, van egy hűséges társ, de én a helyedbe vásárolnék.
A kiállításrol: Nekem is nan egy am.staffom, nincs levágva a füle, én is szívesen vinném kiállitásra, de az enyémnek nincsen meg a tk.-ve. A kutyámbol kiindulva, nagyon szeret utazni, főleg autó és hajó :D, És a kiállitás nem csak 1 cél, hanem egy büszkeség, hogy neked egy ilyen csodálatos kutyád wan. Szerintem nem ez az aljasság hanem az amior elviszik szerencsétlen kutyát és nem foglalkoznak wele, ütik , éheztetik, vagy csak tenyésztik a pénz miattt, az sem baj ha jó körölmények közt él. Nah itt kezdődik az aljasság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!