Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vegyek innen kiskutyát?...

Vegyek innen kiskutyát? Fülvágást mennyi idős korig érdemes csinálni?

Figyelt kérdés

Amerikai Staffordshire Terrier kiskutyát szeretnék vásárolni a tenyésztője megmutatta a kicsiket, az anyát , megmondta a címet ahol megnézhetem az apa kutyát is , megmutatta a szülők törzskönyvét (az apa fénymásolatát , de személyesen is megnézhetem ) nagyon sok kiállításon vettek részt , nagyon szép eredményeket értek el , tenyészszemlések .

Nagyon szép helyen lanak igazi szép kennelek , parkosított udvar, a kutyák ápoltak tiszták , minden kutya t.szemlés , eredményesen szerepelnek kiállításokon . Én kiállítási célra szeretnék vásárolni , a tenyésztő megmutatta a kicsiket , ajánlott 1 kis szukát ami számomra megfelelő lenne . Garanciával , szerződéssel , Törzskönyvvel , Chippel van ellátva a pici , 8 hetes kor után hozhatom el 2 oltással többszöri féregtelenítéssel , kölyökcsomaggal !

Az mondták hogy segítenek kiállításra felkészülni , el is jönnek velem .

Jó helyről fogok kiskutyát vásárolni ??

AZért kérezem , mert nem szeretnék 2 év mulva azzal szembesülni hogy a kutyám , a szomszéd morzsijára hasonlít! Elmondott mindent a fajtával kapcsolatban , segített mindenben .

És még annyi lenne hogy a fülét mennyi idős korig ajánlott felvágatni ha szeretném (nem én szeretném csak a párom ) és azért kérdezem !

Köszönöm a válaszokat előre is !

2009. nov. 18. 08:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Néha az az érzésem, hogy ezek a nagyon észlények azt szeretnék, ha nem is lennének kutafajták, hanem minden kutya össze-vissza szaporodna ahogy sikerül alapon. Aki ugyanis a szaporítókat és az egyszeri almokat védi, az a kutyafajták ellen beszél.
2009. nov. 18. 10:33
 12/22 anonim ***** válasza:

A néhány tudatlan okoskodóna: A kutyát nem viccből látják el chippel, hanem azért hogyhogy esetleg eltűnnek könnyebb legyen megkeresni! Ugyanis ha valaki olyan találja meg akinek nálatok több az esze az elviszi az orvoshoz aki leolvassa a chippet és már meg is van a gazdi! Barmok!

Az meg mindenkinek a maga dolga mennyit ad ki kutyára, az én három kutyám mind mentett keverék, de ha olyan helyzetben leszek biztos hogy fogok venni egy jó szülőktől való Malinoist :-) Szerintem jó a tenyésztő, esetleg kérj referenciát nézd meg az eddig eladott kutyáit ha lehet ilyet..

2009. nov. 18. 10:33
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem kell velük foglalkozni , számomra mindha itt sem lennének :)

Levegőnek nézem őket, nevetségesek és szánalmasak , nem tehetnek róla , aki hülyén születik az hülyén is hal meg:P hehe , erről ennyit .

Köszönöm a válaszokat , még írhattok , én is írok még.

2009. nov. 18. 10:38
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Csak a fülvágásról: "Fülek: kupirozottak vagy kupirozatlanok, utóbbi az előnyben részesítendő. A kupirozatlan fülek legyenek rövidek, rózsafülek vagy félig felálló fülek. A lógó fül hiba."

Szerintem ne vágasd le neki ...

2009. nov. 18. 11:00
 15/22 anonim ***** válasza:
6%

a nemes példája annak amikor a hülye ember azt hiszi, hogy ő az okos...

Kár, hogy a szüleid nem csonkítottak meg téged, mert valami versenyben több eséllyel indulhattak volna veled.

2009. nov. 18. 11:38
 16/22 anonim ***** válasza:
11:38, tudsz olvasni? A csonkított kutya rosszabb eséllyel indul a "versenyen".
2009. nov. 18. 12:37
 17/22 anonim ***** válasza:

11:38 nak

de még oda is irom hogy "szerintem ne vágasd le neki" ...

2009. nov. 18. 13:14
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem vágatom le a fülét de írtam is , a párom majd megnyugszik . A Másiknak sem vágattuk le , és úgy jó ahogy van ! Csak megkérdeztem !

Köszönöm a válaszokat , Hétfőn elhozom a kiskutyámat !

2009. nov. 18. 14:17
 19/22 anonim ***** válasza:

Biztosan jó helyről fogsz vásárolni és szerintem se vágasd le a fülét, valóban előnyben részesítik versenyen is a kupírozatlant.

Az okoskodóknak csak annyit hogy a kutyának soha nem nyűg a gazdájával tölteni az időt, ehhez nem kell sok ész, még jó hisz nektek nincs is.

2009. nov. 18. 14:34
 20/22 thinka94 válasza:

Szia szerintem jó lesz ez a tenyésztő,én is most vettenm egy argentin dog kiskutyát és én is levágatom a fülét.6-8hetes korokig a legideállisabb levágatni,ne törödj senkivel aki azt irja ne vágasd le,mivel sok jó is van a vágott fülbe.pl.egészségügyi okok és a tekintélyét is megadja.Ugyhogy ha tetszik csináltasd meg nyugottan.Minnél kissebb annál jobb hamar begyógyul és nem is fáj neki annyira.

remélem hasznos választ adtam.(olyantól tudom ezeket aki évek óta tenyészt ilyen kiskutyákat)

2010. aug. 28. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!