Boo kutyát hol tudok venni?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, sehol se találok, az a lényeg hogy pont így nézzen ki mint a képen: [link] 2013. nov. 14. 11:01
11/29 A kérdező kommentje:
egy nekem tetsző lánynak kéne, de ilyet szerintem itthon nem lehet kapni, luxpup-ra hasonlít mert amit lehet itthon az ilyen fajta de nagyobb a szőre meg a teste.
2013. nov. 14. 11:51
12/29 anonim válasza:
Bááázmeg kérdező...Boo a neve ennek a kutyának, mint nekem a Rezső. Egyébként pomerániai törpespicc a fajtája, van Magyarországon is tenyésztő, 300.000 és 400.000 forint között van egy kölyök ára.
13/29 A kérdező kommentje:
okés tudsz elérhetőséget adni a tenyésztő -hoz ?
2013. nov. 14. 11:56
14/29 Akiteki válasza:
Vegyél neki plüsskutyát. Egy kutya nem játékszer. Szerencsére a törpespitz igen drága darab és nem is kapni minden sarkon. Különben sorban vennék őket (heti 2-3 ilyen kérdés csak itt a gyakorin), aztán dobálnák ki mikor rájönnek, hogy ez egy valódi kutya, ugat, piszkol, nevelni kell.
Mesélj a csajnak a menhelyen sínylődő kutyákról, lehet, hogy azzal jobban bevágódsz, ha látja milyen nagy szíved is van.
15/29 anonim válasza:
Udvarolni meg pláááne nem kutyával kell. Egy állat hatalmas felelősség, még ezeknél a kis mutáns luxpuppoknál is, sőt pláne ezeknél, mert annyi örökletes betegségük van, hogy a kis kiszemelted a gatyáját is ráfizetheti. És ha elutasít, vagy szakítotok? Akkor mi lesz a kutyával? Vegyél neki inkább rózsát, vagy ékszert de ne egy élő, érző állatot!
16/29 A kérdező kommentje:
okés akkor mondom neki hogy sok nyüg van vele meg drága , menjünk ki a menhelyre és inkább ott nézünk szét.
2013. nov. 14. 11:59
17/29 anonim válasza:
És mi lesz a menhelyes kutyával, ha szakítotok? Ha a pomerániaira ki tudnál fizetni 3-4 kilót, akkor miért nem viszed el inkább a csaj egy hétre valahova? Így bizonyára sem az állat, sem a ti lelketek sem fog sérülni.
18/29 anonim válasza:
Miért luxpup Boo?Egy mezei pomerániai is épp ekkora.
19/29 anonim válasza:
"Papucsot tudom hol kapsz rá! A kínai áruházban."
öregem, potyog a könnyem:)))))))))))
20/29 A kérdező kommentje:
azt nem mondta hogy én vegyek neki, de 3-4 kiló tényleg sok érte, akkor már inkább egy normális kutya .
2013. nov. 14. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!