Mit tegyek ha anyam nem engedi, hogy reggel is setaltassam a kutyat?
A szomszédunkban is kinti kutya van és minden nap 2x sétálnak vele!
1-kell a kutyának is a mozgás,a játék
2-mi is "szomszédok"vagyunk és nem nézzük hülyének őket....:)
Sétáltass!!!
Sajna egy szimpla séta nem biztos, hogy meg fogja oldani a szökési problémát. Persze, kell az a séta, jól indul a napotok mind a kettőtöknek, de egészítsd ki mindenféle intenzív agytornával is, és a séta is lehet szaladgálás, játék, ugra-bugra, lényeg, hogy a kutya fizikailag is és szellemileg is olyan fáradt legyen, hogy eszébe se jusson a csavargás, de ettől függetlenül nagyon meg kellene azt a kerítést csináltatni. Kő kemény büntit vonhat maga után, hogy a kutyátok akkor jön-megy amikor kedve tartja, és a felügyeleteteken kívül valami zűrt csinál, megharaphat valakit, csirkét vadászhat le (ha van a környéken), összeverekedhet egy másik kutyával, esetleg vadat kergethet úgy, hogy nem talál haza, ne adj' Isten ki is lőhetik.
Szóval a kerítés legyen a legelső, aztán az ivartalanítás is tanácsos lenne, nem lenne olyan nagylegény. :)
(csak gondolom leírásod alapján, hogy kan :) )
Koszonom a valaszokat!! Tudom, hogy egy reggeli seta nem oldja meg a szokdoseses dolgot, de meg nem vagyunk itthon megkotjuk a kutyat es igy a reggeli setaval kibirja meg hazaerek.
A masik, hogy ez csak tavaszig lesz igy, akkor epit apa uj keritest. Ha tudnam, hogy meg evekig nem lesz kutyabiztos kerites akkor tuti keresnek masik gazdit a kutyusnak
Na meg nem akartam elkuldeni:D szoval a kutya lancon nem megoldas es ez nem jo neki. De nem amiatt a par honap miatt akarom elvesziteni.
Egyebkent talalt kutya es vegul itt maradt. De ilyen kerites melle nem hoztam vona kutyat, de, hogy igy alakult szeretnem tavaszig megoldani
Te vagy a futóláncos kutyás gazdi :)
Szuper, hogy elvitted sétálni! Ne foglalkozz anyucival, vidd csak minden reggel! Le a kalappal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!