Mikor viszitek le este utoljára a kutyátokat és reggel elsőnek?
Én is ilyesmi időrendet tartok, reggel 7 körül viszem le, és este 6-kor. Viszont az nálunk úgy néz ki, hogy míg a reggeli időkben csak pisilni/kakilni viszem le, este órákig csellengünk, ezalatt többször megáll pisilni.
Nálunk még nem volt gond belőle. Milyen kutyád van? Az enyém közepes keverék :)
Kertes ház, de 1 hete kb. már bent alszik az eb.
Ha délutáni séta korán van és hazaérünk max. 18-ra, akkor olyan 19 fele van vacsi, és még egyszer 20-21 körül kimegyünk az utcára pisilni.
Ha a délutáni séta később van és estébe nyúlik, mondjuk 20-ig, akkor is kiviszem vacsi után pisilni 22 óra fele.
Reggel változó. Van, hogy 8-kor már kirakom a kertbe, de van, hogy csak 10-kor...felmászik a kerti kanapéra és nem is megy pisilni jó sokáig :P hülye kutya :D
Változó. Ha reggel korán kell kelnünk, akkor este olyan 7-8 körül van az utolsó, reggel pedig korán, mielőtt elmegyünk.
Ha reggel sokáig akarunk aludni, ágyban lenni, akkor este még 10 körül leugrunk egy gyors eü sétára, és akkor másnap 10-12 körül mászunk csak ki az ágyból. Addig nincs gond. Sőt.. a korán kelés nem igazán az ő asztala, volt hogy én már 7-8 körül ébren voltam, jöttem-mentem; a kutya meg csak 10 körül mászott ki az ágyából. :)
Sosem volt még baleset a későn kelés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!