1/18 A kérdező kommentje:
nekem azt irja ki,hogy kép nem található,bemásolom mégegyszer a linket
[url= [link]
2013. nov. 13. 18:48
5/18 A kérdező kommentje:
miből gondolod? és szerinted mi lehet még benne?
2013. nov. 13. 19:27
6/18 anonim válasza:
van benne tacsi, a másik az jó kérdés milyen fajta. eleve a kis termet, a rövid lábai és a fejformája is azt mutatja hogy tacsi keverék
8/18 anonim válasza:
Szerintem nem tacsi. Felülről van fényképezve, így alapból rövidebbnek tűnnek a lábai, szóval a kép így csalóka.
Mennyi idős most? :D
9/18 anonim válasza:
Ráadásul a kép tetején nincs is benne a kutya teljes feje, így tényleg azt a hatást kelti hirtelen, hogy kisebb, mint amekkora.
Nekem is hasonló kutyusom van, ő spániel, labrador keverék.
Senki nem gondolná róla hogy spániel is van benne, mert rövid szőrű - viszont a tesói közül többen hosszú hullámos szőrűek voltak. (menhely)
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!