Max. Mennyibe kerülhet egy 2 éves, tacskó termetű szuka kutya ivartalanítása?
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 21:00
1/6 anonim válasza:
20 ezernél többet nem igen szoktak kérni kistestű kutya ivartalanításáért. Max 22 ezret mondanék.
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos. Kb 4 kilós kutya 30 ezer. Szuper rendelő, nem?
4/6 anonim válasza:
az én tacsim 18ezer volt,3hónapja műtötték.
5/6 anonim válasza:
ez attól is függ, hogy nagyváros vagy sem.
Nekem a 10 kg-s kutyámra Bp-n mondtam 30at, egy nagyobb városban 27-et, kettő volt, aki a méhét nem vette volna ki, az egyik 13-at mondott, a másik 20-at.
Végül találtunk egy rendelőt, ami jó is, közel is van, ott végül 20ért ivartalanították.
6/6 anonim válasza:
itt akció van dec 1ig, teljes szívvel tudom ajánlani, tapasztalatból, ez a doki évi majd' ezer állatot ivartalanít...
itt amint látod 10ezer ft, ebben benne van a chip, ha nincs még neki, az antibiotikumos oltás és a varratszedés is a műtéten kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!