Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy újabb szaporító! Mit szóltok?

Egy újabb szaporító! Mit szóltok?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 13. 17:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó. Megnéztem ennek az "embernek" a képét facebook-on, hát ránézésre sem vennék tőle kutyát, nem túl bizalomgerjesztő és még finoman fogalmaztam. De aki 4 hetesen elhozza tőle a kutyát az is hasonló értelmi színvonalon van, mint ez a "tenyésztő". :(
2013. nov. 13. 18:24
 12/21 anonim ***** válasza:

Ez se semmi...

[link]

2013. nov. 13. 18:36
 13/21 A kérdező kommentje:
ma 18:24 Egyetértek!
2013. nov. 13. 18:41
 14/21 Akiteki ***** válasza:
100%
Mit szólnánk? Tele vannak az apróhirdetések ilyenekkel. Amíg lószar van, van légy is. Ha nem vennének tőlük, akkor nem érné meg csinálni. Majd jövőre is kalapozunk a fajtamentésnek.
2013. nov. 13. 20:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Én ehez semmit sem szólok mert amint az előttem felszólalók is elmondták aprod, expressz, tele van ilyen hírdetéssel max anyit tudok szolni hogy:okos aki így aggya el a kutyákat és hülye aki megveszi.
2013. nov. 13. 20:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy szinte a komplett aprod.hu, expressz, jófogás, vatera és még sorolhatnám oldalakat be lehetne ide linkelni, sőt az összes piacot is, ahol az autó csomagtartójából adják a csöpp kutyákat ötezeré' mint egy zsák krumplit. Amíg az ember jobban utánanéz az új mobiljának, mint egy élő állatnak vásárlás előtt addig ez így is lesz.
2013. nov. 14. 09:42
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb baj az, hogy van rá kereslet és addig csinálni is fogja. Elég baj az, ha valaki szerint ezek jól vannak tartva, meg igy kép alapján megállapitani, hogy egészséges. Minek is vannak állatorvosok?

De sajnos tényleg rengeteg hasonlót belehetne linkelni, mint ez. Teli vannak a hirdető oldalak. De hát nem csak az a bűnös, aki igy árulja, hanem aki megveszi ilyen helyről, az sem különb semmivel..

Én is nagyon sajnálom őket. Nekem is kedvencem a husky, de hát nem nagyon lehet ellenük tenni. Sajnos.

2013. nov. 14. 11:10
 18/21 anonim ***** válasza:
no comment
2013. nov. 14. 11:32
 19/21 Akiteki ***** válasza:
100%
Ráadásul ezek naponta újratermelődnek. Ide is írogat olyan, aki kapásból vett kettőt, hogy gyárthassa az almokat velük.
2013. nov. 14. 11:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Csak ostoba,igénytelen,nemtörődöm ember vesz ilyenektől kutyát.
2013. nov. 14. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!