Egy tenyésztőt kéne lecsekkolni. Akad ebben "bűntársam"?
Egy argentin dog tenyésztő az illető. November elején megyek hozzá, kutyát vásárolni. Kicsit gyanús nekem, ami lehet, hogy csak felesleges aggodalom, de lehet, hogy van alapja. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, több szem többet lát alapon. Linkelni fogok mindenfélét.
Hivatalos honlapja: [link]
Hirdetései: [link]
Egyéb fórumhozzászólásai: [link]
Ezek már másfajta hirdetések: [link]
Ami feltűnt: az utolsó két hirdetés mellett még találtam többet is, mindig ugyanaz a szöveg, ugyanaz az apakutya és anyakutya. Más a neve, email címe, telefonszáma. Ezzel a felhasználóval leveleztem, a helyesírása kicsit elkeserítő, de nem vészes, az ár amit írt 150-300 euró között mozog. A neve a drágább kutyáknál Porubszky Péter, az olcsóbb kutyáknál Vajda László. Szintén két email címe van, és két telefonszáma.
Telefonon még nem beszéltünk, de felfogom hívni.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek minden oké vele? Tudom, kicsit paranoiás vagyok, de akkor is gyanús, na.
Mit gondoltok?
Nem tudom, pont ezért kérdeztelek Titeket. Még nem vettem tenyésztőtől kutyát, nem tudom hogy működik ez, vagy milyen magyarázat lehet ezekre a furcsaságokra. Mindig menhelyes kutyáim voltak.
Azért nem keresek mást, mert nagyon szép kutyái vannak, meg most már érdekel is a dolog. Nyilván ha egy szaporítóval találom szembe magam, hazajövök kutya nélkül. De Szlovákia innen 50 km, nem egy nagy táv.
Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Nos, köszönöm a segítségeteket, beszéltem az "igazi" tenyésztővel, teljesen rendben van. A barátja hirdette a többi kutyát, mert nála van egy szukája és kanja.
A tenyésztő nagyon normális, 2 hét múlva megyek hozzá egy kis szukáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!