Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az emberről és a kutyáiról? Szaporító?

Figyelt kérdés
[link] láthatóan a szülők nagyon szépek fajtatiszták. de egyet nem értek ha szülök tk sak a kölyköket miért nem úgy adja el?
2013. nov. 5. 23:00
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem véletlenül fotózta úgy, hogy ne lásd a hátsó lábukat...

Nézd meg ezt az utolsó képet:

[link]

Hogy áll már a lába? Én biztos hogy nem vennék tőlük kölyköt. Újpesti vagyok, minden nap látok egy gyönyörű németjuhászt "sétálni", két éves létére úgy jár, mint egy minimum 15 éves kutya, aki össze akar esni. Lehet, hogy ő is ettől a szaporítótól van.

2013. nov. 5. 23:08
 2/10 A kérdező kommentje:
de ha nem lennének fajtatiszták a kutyák akkor honnét van nekik tkjuk ? ( amugy nem tervezek venni tőle , de érdekel)
2013. nov. 5. 23:10
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

valószínű azért adja tk nélkül, mert nem attól az apától vannak a kiskutyák, aki a képen van.

semmi konkrétat nem ír:

mi a szülők neve, milyen tápot kaptak, stb.stb.

tenyésztő nem ilyen gagyi fotókat tesz fel.

minimum külön külön minden kiskutya oldalról és elölről valamint a szülőkről is egész alakos FRISS kép.

2013. nov. 5. 23:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem írta, hogy a kiskutyáknak van TK-juk. Azt írta, hogy a szülőknek van. (amit akkor higgy el, ha megmutatja, és bizonyítja is, hogy ahhoz a két kutyához tartozik a törzskönyv).
2013. nov. 5. 23:16
 5/10 A kérdező kommentje:
hát ilyet nyilván nem hazudhat , mert ha megy hozzá egy vevő az lesz az első hogy elkéri a kutyák tk it
2013. nov. 5. 23:23
 6/10 A kérdező kommentje:
meg a leírásban látni hogy azért a kutya javát akarja , nem kezdő kutyázó. de nem értem hogy a kis kutyákat miért nem tkztatja.
2013. nov. 5. 23:25
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Van egy kan és egy szuka törzskönyves kutyája. Kész. Ennyi. Aztán "hasznosította" a két kutyát és létre hozott egy almot. Mert az nj olyan fajta, mindig akad, akinek kell kiskutya. Törzskönyves alomhoz az nj-nek igen sok mindenben meg kell felelni. Szűrés, DNS, tenyészszemle, netán munkavizsga. Aztán fedjegy, alombejelentő ésatöbbi, ésatöbbi.

Hát minek mindezeket megcsinálni, kifizetni, ha elviszik a kiskutyákat így is?

Na, ezért nem csinál papírt az alomra a hírdető.

2013. nov. 5. 23:27
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

Hidd el, nem minden vevő kéri el a törzskönyvet. Vagy ha valaki igen, akkor bekamuz valamit, pl. hogy otthagyta valahol, meg ilyenek.

Szaporító, én nem vennék nyugodt szívvel tőle.

2013. nov. 6. 06:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha házhoz viszi a kutyát mégis,gondolod viszi mutogatva a Tk-et?Ezek eladásra gyártott kôlykôk,az sem biztos,hogy a képen látható szülőktől.Én még a keverék mentett kutyáimat sem adom oda ránézésre bárkinek,pedig ott is kell valamennyit költség térítenie a gazdinak.Ennek teljesen mindegy,hova kerülnek a kutyák.Egy a lényeg,vedd meg.
2013. nov. 6. 07:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Olvashatta az itteni kommenteket, mert eltávolította a hirdetést.
2013. nov. 6. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!