Mi a véleményetek erről az emberről és a kutyáiról? Szaporító?
Szerintem nem véletlenül fotózta úgy, hogy ne lásd a hátsó lábukat...
Nézd meg ezt az utolsó képet:
Hogy áll már a lába? Én biztos hogy nem vennék tőlük kölyköt. Újpesti vagyok, minden nap látok egy gyönyörű németjuhászt "sétálni", két éves létére úgy jár, mint egy minimum 15 éves kutya, aki össze akar esni. Lehet, hogy ő is ettől a szaporítótól van.
valószínű azért adja tk nélkül, mert nem attól az apától vannak a kiskutyák, aki a képen van.
semmi konkrétat nem ír:
mi a szülők neve, milyen tápot kaptak, stb.stb.
tenyésztő nem ilyen gagyi fotókat tesz fel.
minimum külön külön minden kiskutya oldalról és elölről valamint a szülőkről is egész alakos FRISS kép.
Van egy kan és egy szuka törzskönyves kutyája. Kész. Ennyi. Aztán "hasznosította" a két kutyát és létre hozott egy almot. Mert az nj olyan fajta, mindig akad, akinek kell kiskutya. Törzskönyves alomhoz az nj-nek igen sok mindenben meg kell felelni. Szűrés, DNS, tenyészszemle, netán munkavizsga. Aztán fedjegy, alombejelentő ésatöbbi, ésatöbbi.
Hát minek mindezeket megcsinálni, kifizetni, ha elviszik a kiskutyákat így is?
Na, ezért nem csinál papírt az alomra a hírdető.
Hidd el, nem minden vevő kéri el a törzskönyvet. Vagy ha valaki igen, akkor bekamuz valamit, pl. hogy otthagyta valahol, meg ilyenek.
Szaporító, én nem vennék nyugodt szívvel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!