Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Josera kids vagy Brit premium...

Josera kids vagy Brit premium junior L?

Figyelt kérdés
Melyiknek jobb a beltartalma? Mik a tapasztalatok?

2013. nov. 13. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:
2 hónapig joserával etettem, mert azt kapott mikor elhoztuk, azóta orijent kap. joserával nemigazán állt be a széklete, viszont sok volt. orijennél csökkent a mennyiség, és az állag is beállt. a britet is sokan ajánlják, én nem tudok róla mit mondani, de a josera nekünk annyira nem vált be.
2013. nov. 13. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Brit prémiummal etetjük a kutyát, nekünk is szimpi, és az állatnak is. :) Amikor erre átálltunk, akkor ment egy kicsit a hasa tőle, de az hamar elmúlt.
2013. nov. 13. 13:20
 3/3 Mony ***** válasza:
Beltartalomra nem tudom melyik jobb,én friss gazdiként sokat olvastam melyik jó táp,de mindkettőt nagyon dicsérik.Mi Joserat választottuk,nekem szimpi meg a kutyus is szívesen eszi,de a széklete nem lett a legjobb,ma kezdtem hozzá adni egy kis Pro Plan-t és ha elfogy a Josera megpróbáljuk azt.Igazából rájöttem tényleg kutyafüggő.Josera nagyon szimpi volt nekem és csak jót hallottam róla mégsem jó a kutyámnak.Nekünk a Pro Plan a 3.-dik táp,amit tesztelünk... Először Pedigreet adtam,mert kis butusként,azt hittem az milyen jó,úgy hogy azt inkább nem is nevezem tápnak.Azután Real Nature,attól rengeteg és iszonyat büdös széklet és a kutyus sem szerette.Josera fincsi neki,de elég lágy széklet... Hát nekem ennyi a tapasztalatom 3 hónap után. :)
2013. nov. 14. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!