Hol lehet a legolcsóbban Brit premium junior tápot venni?
Figyelt kérdés
és mi a véleményetek róla?2013. jún. 21. 22:32
1/7 anonim válasza:
Nekem a héten hozták ki a petissimo-tól sok jót hallottam róla most van próbaidőn nálunk. Itt utána néztem és mindenki ezt ajánlja mert a legjobb ár érték arányos táp.
2/7 anonim válasza:
Én a petissimot vagy a dogshopot ajánlom, a dogshopon olcsóbb, viszont a petissimon már 9000 ft-tól ingyenes a kiszállítás. Én meg vagyok elégedve a brit tápokkal.
4/7 anonim válasza:
3-as az állatin nincs ingyenes kiszállítás x összeg felett nem tudod?
5/7 anonim válasza:
MIÉRT NE TUDNÁM, DE HA BUDAPESTEN LAKIK A KÉRDEZŐ SIMÁN ELTUD MENNI ÉRTE SZEMÉLYESEN ÉN IS AZT CSINÁLOM!
6/7 anonim válasza:
Ha elmész érte és nincs bérleted az sem ingyen van csak épp nem akkor fizeted meg.
7/7 anonim válasza:
Miért manapság mi van ingyen?
Csak akkor megyek érte ha nagyon jó árban van valami én mástól rendelek és házhoz kihozza 7200.- a fent említett tápot :-) igaz nem webáruház!
Az allati.com -on sokszor még jobb árban vannak tápok csak ahhoz, hogy lásd is be kell jelentkezned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!