6hònapos amstaff kutyámnak royal canin maxi junior tápot vettem, a tàpon feltüntetett 460g napi adagot kicsit soknak tartom. Szerintetek?
Ilyen áron vannak sokkal jobb tápok is.A RC-nek csak a neve nagy.
Ebben az árfekvésben Acana,Taste Of The Wild vagy Orijen.Az utóbbi picit drágább,de magasan a legjobb...
Ha olcsóbban akarod kihozni,akkor Brit,de még az is jobb a Royal Caninnál,és sokkal olcsóbb.Brit Care az meg a Britnél jobb,a Royalnál is,de olcsóbb,mint a Royal.
Én a helyedben elfelejteném azt a tápot.
(Pont emiatt kell ennyit adni belőle,mert nincs tápértéke de k*rva sok pénzt elkérnek érte!!)
nah azért túlzásokba ne essünk.. az RC nem rossz táp csak árérték arányban nem a legjobb.
Az acana is drágább az orijen meg jóval drágább nem kicsivel :D amig 15kilós rct lehet szerezni 13ezer körül, addig orijen 12,5kilója 20rugó.. A taste of the wild-al az a baj, hogy nincs kölyök kutyának való.
Sok mindent kipróbáltam a kutyámmal annó. Tápból ami e legjobban bevált az a Brit care puppy lamb and rice. Az ára nagyon jó. Minőségben meg picit jobb mint az RC.
a totwnak is van kölyök tápja csak valamiért nem hoznak errefelé, amit én spec nem értek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!