Valaki etet Brit Prémium Junior "L" táppal?
Figyelt kérdés
Ti a táp mellé még adtok mást is a kutyának vagy csak a táp ami elő van írva a csomagoláson meg víz?2013. okt. 21. 19:58
1/4 anonim válasza:
Én azzal etetek,a táp mellé húst kap,ha kapok jó árban húst,akkor aznap húst kap,kis rizzsel,ha elfogy,akkor tápot eszik.
Zöldkagylót adok hozzá,mivel nagytestű kutya (stafford).
Ennyi,gyönyörű,izmos,fényes a szőre,nincs eü. baja.
2/4 anonim válasza:
Óriás schnauzer, most múlt másfél éves, pár hónapja váltottam az Adultra, eddig a Juniort kapta. Mellé a Caniprem nevű vitamin-ásványi anyag-kiegészítőt kapja, amit anno a tenyésztő javasolt.
Általában (kb 90%-ban) a tápot eszi vízzel leöntve, de van hogy mást is kap.
3/4 Balázs2 válasza:
Ilyen táppal etetem pittbul keverék kutyusomat, hússal kiegészítve. Sajnos nekem kicsit elhízott tőle mert nemfigyeltem az adagolást, most csökkentettem az adagját, szőre nagyonszép fényes sokan megis dícsérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!