Szeretnék kiskutyákat. Vennék egy szukát, de hogy csináljam hogy tenyésztés legyen belőle és nem szaporítás?
És te most felkeltél ma az ágyból mondjuk álló cerkával, ránéztél a kutyára, megindult a fantáziád, és hopp fedezzük be a szukát.
Sőőőt, csak ezért veszel egy kutyát, hogy az egész élete arra menjen el hogy fedeztessed egész életében.
Most komolyan te normális vagy?
Semmi más értelme nincs az életednek csak hogy ellethesd a kutyádat, hát mi ne mondjak beteg élet.
Nézd én végig olvastam a kérdést meg úgy általában az izgalmasabb válaszokat is.
De amikor így kezdődik valami hogy "szeretnék kiskutyákat" akkor én meg bicskát szeretnék nyitni.
Erre szokták azt írni hogy menj el a menhelyre és annyit kiskutyázhatsz amennyit akarsz ingyen.
Én a kutyát mint egyént szeretem, azért ami, se többet se kevesebbet.
Ellenben te mit írsz?
"Szeretnék mellé egy szukát és pároztatni őket."
Ebbe sehol sincsen benne hogy te szereted is a kutyát, egyszerűen csak annyi valamiért különös vonzalmat érzel az állatok párzása iránt, vagy a kölykök iránt, vagy nyerészkedni akarsz.
Még csak azt sem tudod miért akarsz kölyköket, de már pároztatni akarsz, ezt hívják szaporításnak.
Majd ha eleget tudsz a kutyákról, kutyádról és azt mondod hogy ez egy olyan kutya amit a fajta nemesítése érdekében ajánlatos lenne tenyészteni, mert valami olyan jó kutya, akkor azt mondom hogy oké.
De így hogy helyből azzal kezdesz, hát van egy papíros kutyám és se szemléje, se eu vizsgálatai, se eredményei, de hát egyből csapjunk bele a lecsóba egy alommal, az szaporítás.
Ha én a jelenlegi tudásommal is elmennék és vennék két tk-s kutyát és összeraknám őket mert "szeretnék kiskutyákat" az is szaporítás lenne.
Érted már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!