Megműtötték a kutyám - de csak felnyitották és összevarrták? Ilyen létezik?
Múlt héten kedden műtötték a 10 kilós kan kutyámat, kivették a heréit. A pénisze mellett ejtettek vágást, azon keresztül történt az eltávolítás.
ELVILEG!
Merthogy ma amikor játszottam vele, észrevettem két másfél borsónyi méretű golyócskát a pénisze két oldalán, egymással szemben.
Nézzétek... Én biológiai beállítottságú vagyok, azt hittem mindent tudok a kutyákról, de most lehet, hogy valami hatalmas hiányosságom van... Fogalmam sincs, mik voltak azok a golyók. Mikor újra a hátára fektettem már nem volt ott semmi.
Korábban is láttam ezeket, de én azt hittem, a here nem szállt le teljesen. Kérlek mondjátok, hogy én vagyok egy analfabéta szamár, és erre van valami reális magyarázat azon kívül, hogy az orvos nem csinálta meg a műtétet.........
Ne aggódj, az én ivartalanított kanomnál is megjelenik időnként, ha nagyon izgatott :)
Pl. amikor hazaérünk és örül, rendszeresen megjelenik neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!