Kaptam egy kiskutyust, mivel nincs meg az összes oltása így nem tudom kivinni a szabadba, gyakoroljuk a szobatisztaságot, de nem megy neki. Mit csináljak, hohy jól végezze a dolgát? Ötletek? Több lent.
Estére mindig bezárjuk őket (kiscicával) a fűrdőszobába, ott mindig a kutya pelenkára pisil, de nem kakilrá, reggel takaríthatok utána.
Amikor reggel kiengedjük őket és egésznap kint vannak, nem győzök utána takarítani, mert akkor nem pisil a pelenkára, oda pisil ahol épp eszébe jut.
Mit csináljak? már vettem helyhez szoktató spray-t is, de semmit nem használ.
Ötletek?
Meg kell várni, amíg ki lehet vinni és kintre szoktatni.
Hány oltása van meg a kutyusnak?
Egyébként panelban laktok?
Ne szoktasd pelenkára, látod, hogy nem érti, tök mindegy mi van a feneke alatt, neki ez nem természetes, h bentre piszkít.
8 hetes és az első oltását kapta meg, igen panelban lakunk.
A közelben van egy olyan kutya ami parvós és infúzióra jár és nem akkarom, hogy elkapja.
Ne vigyétek akkor le semmiképp!
Nem tudsz sajnos mást csinálni, pelenkára akkor se szoktasd, mert ha sikerül jól begyúrnod neki, akkor nehéz lesz leszoktatni róla (van, akinek nem is sikerül).
Nem tudsz mást tenni, mint amikor pisil/kakil, figyelmen kívül hagyod és összetakarítod. Ha pedig már meglesznek az oltások és lent végzi el a dolgát, nagyon dicsérd meg.
Rendben, akkor még egy darabig nem megyünk sehová.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!