Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most gyakoroljuk a szobatiszta...

Most gyakoroljuk a szobatisztaságot a kislányommal. Ki kell neki papírral törölni?

Figyelt kérdés
Úgy értem később biztosan, de ez így nem fertőzésveszélyesebb inkább, mintha nem törölnénk? Bilibe pisil, ha eszébe jut, több-kevesebb sikerrel, szóval most még az a kunszt, hogy eszébe jut. Ja, és az ő szobájában van a bili, hogy nehogy lekéssen az akcióóról. Kezdjem már most szoktatni a papírral való törlésre, vagy várjam meg, amíg biztossá válik a szobatisztasága?
2010. júl. 1. 08:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze hogy meg kel törülni.!!

Nálam ilyen kérdés fel sem merült.Èn ugyan úgy törlöm neki elöröl hátra mint a pelenkázáskor.

Nálunk semmi gond a lányom 2,5 éves.21 hós korától teljesen szobatiszta. :-)

2010. júl. 1. 08:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Töröld,persze.Lehet kapni nedves törlőt gyerekeknek,kisebb mint a popsitörlő.A DM saját márkása nem is drága,és jó illata van.
2010. júl. 1. 08:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Töröld, de fontos, hogy előről hátra felé. 24hónapos a lányom, 2 hónapja szobatiszta teljesen de én még mindig popsitörlőt használok. Azzal biztosan tisztára lehet törölni nagy dolog után is.
2010. júl. 1. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez úgy zajlik, hogy pisil bilibe a nagyszobában, aztán úgy ahogy van, bugyi nélkül( mindig leveszi, nem csak letolja) megyünk a WC-be. Én kiöntöm a bilit, ő szakít WC papírt és kitörli( néha én is besegítek) aztán lehúzzuk a WC-t és kézmosás.
2010. júl. 1. 12:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Az utolsó megoldása különösen tetszik, mert közel áll a mi módszerünkhöz. Kipróbáljuk.

Köszönöm mindenkinek a választ!

2010. júl. 1. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Természetesen minden pisilésnél ki kell törölni a punciját.
2010. júl. 2. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!