Lehet ebből problémám?
Csúnya verekedésbe keveredtünk - természetesen hol máshol, mint a lépcsőházban.
A kutyámat nemrég fogadtam örökbe menhelyről, de ehhez képest nagyon jól szocializált eb, eddig még nem voltak gondjaink sétánál, jól kijön más kutyákkal.
De most, ahogy jöttünk be a kapun, egy neveletlen kis dög ugatni kezdett rá, ő meg azonnal megindult felé. Sikerült a kezem bevágnia a kapuba, ideget talált, így reflexből elengedtem - ő neki a másiknak.
Úgy láttam, nem tett kárt benne, de a kedves gazdi lesokkolt, annyit nem tett volna, hogy arrébb vigye a maga kutyáját, az enyémet próbálta lefogni annyival, hogy a hátát fogdosta... amint odaértem, azonnal elkaptam a kutyám grabancát, nem lett semmi probléma, de a csávó lesokkolt. Igazából meg sem néztem kik voltak azok, talán még ismernek is, nem mondott semmit, szó nélkül kivitte a kutyáját.
Itt most nagy bünti van, de nekem fogalmam sincs, hogy ezen kívül mit csináljak. Valószínűleg elmegyünk majd kutyasuliba, de sokáig tart, amíg összegyűjtöm rá a pénzt. Nem tudom, csak emiatt adjak-e rá szájkosarat, igazából nehezen kap levegőt az orrán, állandóan kint a nyelve, a szájkosár meg gondolom erőteljesen akadályozná ebben...
Ilyen esetben mi a teendő? Tényleg először fordult elő, soha máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!